Δυτική Ελλάδα

Πρόστιμο σε εργαστήρι επεξεργασίας ελιών στον Δήμο Αμφιλοχίας

epi-elegxos-prostimo

Σύμφωνα με την απόφαση της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, επιβλήθηκε σε  ιδιοκτήτη εργαστηρίου επεξεργασίας ελιών που λειτουργεί στον Δήμο  Αμφιλοχίας, πρόστιμο χιλίων διακοσίων πενήντα ευρώ, για τους λόγους που αναφέρονται στο σκεπτικό της απόφασης και ιδιαίτερα για το  γεγονός ότι το εργαστήριο λειτουργεί  χωρίς να έχει  υποβληθεί από τον φορέα η γνωστοποίηση για την λειτουργία του, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας.

Το  ποσό  του προστίμου εισπράττεται ως δημόσιο έσοδο  και το 50% , δηλαδή 625 € , καταχωρείται ως έσοδο της Περιφέρειας ενώ το υπόλοιπο ποσό , καταχωρείται σε κωδικό του κρατικού προϋπολογισμού. Ο ιδιοκτήτης   εντός προθεσμίας ενός μήνα από την κοινοποίηση της παρούσας ή την κοινοποίηση της απόρριψης τυχούσης προσφυγής καλείται να  προσκομίσει στην  Υπηρεσία  τα πρωτότυπα των παραστατικών εξόφλησης αυτού, προκειμένου να γίνει η οριστική απαλλαγή του από την οφειλή.

Σε αντίθετη περίπτωση θα υπάρξει τη βεβαίωση του παραπάνω ποσού  στη αρμόδια Δ.Ο.Υ.
Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς
Κατά της απόφασης αυτής , οποιοσδήποτε έχει έννομο συμφέρον μπορεί να ασκήσει προσφυγή ενώπιον του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης  Πελοποννήσου – Δυτικής Ελλάδας – Ιονίου, μέσα σε αποκλειστική προθεσμία 15 ημερών από την κοινοποίησή της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button