ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Πρόστιμο και λουκέτο για λειτουργία καφέ-μπαρ εκτός ωραρίου στην Κατούνα

Τσουχτερό πρόστιμο για παραβίαση μέτρων για τον κορωνοϊό επιβλήθηκε χθες σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Κατούνα.

Ειδικότερα, φέρεται το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος να λειτουργούσε, κατά παράβαση των προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων, εξυπηρετώντας πελάτες κατά παράβαση του επιτρεπόμενου ωραρίου (το κατάστημα ήταν σε λειτουργία χθες 6-11-2020 μετά τις 23:30)

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Κατούνας επιβλήθηκε στην ιδιοκτήτρια το διοικητικό πρόστιμο των 5.000 ευρώ καθώς και αναστολή λειτουργίας του καταστήματος για 15 ημέρες. Επιβλήθηκε μάλιστα και πρόστιμο 150 ευρώ σε τρεις καθήμενους πελάτες.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

“Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κατούνας επιβλήθηκε σε ιδιοκτήτρια καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, διοικητικό πρόστιμο των (5.000) ευρώ, καθώς και αναστολή λειτουργίας του καταστήματος για (15) ημέρες, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσε το κατάστημα, εξυπηρετώντας πελάτες κατά παράβαση του επιτρεπόμενου ωραρίου (το κατάστημα ήταν σε λειτουργία χθες 6-11-2020, στις 23.35).

1. Παράλληλα, επιβλήθηκε σε τρεις πελάτες του καταστήματος το διοικητικό πρόστιμο των (150) ευρώ για παραβίαση περιορισμού κυκλοφορίας”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button