Ροή Ειδήσεων

Πρόστιμα περιμένουν τους οδηγούς που μπαίνουν στην Κλεισούρα

katastrfoes-fragkouleika-kleisoura-10Δεν συμμορφώνονται με τίποτα πολλοί οδηγοί και διέρχονται από το δρόμο της Κλεισούρας, προκειμένου να πάνε Αγρίνιο, ο οποίος, όπως είναι γνωστό, έχει υποστεί σοβαρή ζημιά λόγω της τελευταίας κακοκαιρίας και είναι επικίνδυνος.
Στο Χαλίκι υπάρχει περιπολικό της τροχαίας και αστυνομικοί, που λείπουν από την πόλη του Μεσολογγίου, προκειμένου να απαγορεύουν την είσοδο στο δρόμο αυτό. Πολλοί οδηγοί όμως έχουν εφεύρει έναν νέο τρόπο ώστε να «γλυτώνουν» από τους αστυνομικούς λέγοντας ότι προορισμός τους είναι το Χρυσοβέργι.
Αυτό ουσιαστικά αποτελεί παράβαση και από σήμερα επιβάλλονται πρόστιμα σε όσους δεν συμμορφώνονται. Στο δρόμο αυτό υπάρχει περιπολικό που σταματάει τα αυτοκίνητα κόβει κλήση στους οδηγούς και τους αναγκάζει να επιστρέψουν και να ακολουθήσουν την κατεύθυνση που ακολουθούν και οι υπόλοιποι οδηγοί.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Αφού δεν σκέφτονται τους κινδύνους που υπάρχουν σε έναν προβληματικό δρόμο, τότε θα πρέπει να πληρώσουν για να κατανοήσουν ότι πρέπει να τηρούν τα προβλεπόμενα.
ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ
http://www.aixmi-news.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button