Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

«Βροχή» προστίμων σε επιχειρήσεις σε Βόνιτσα και Μεσολόγγι

Για μη ανάρτηση πινακίδων, προϊόντα χωρίς παραστατικά και μη κατοχή POS

Αναλυτικά, με απόφαση της Δ/νσης Ανάπτυξης Π. Ε. Αιτωλοακαρνανίας, υπεβλήθη πρόστιμο 1.000 ευρώ σε ιδιοκτήτη Μίνι Μάρκετ στην ευρύτερη περιοχή της Βόνιτσας  επειδή σε αγορανομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από Κλιμάκιο Ελεγκτών του Τμήματος Εμπορίου Αγρινίου, στο Μίνι Μάρκετ διαπιστώθηκε να μην έχουν αναρτηθεί πινακίδες με τις προβλεπόμενες ενδείξεις (τιμή-ποιότητα-προέλευση κλπ) για την ορθή έγκυρη & έγκαιρη ενημέρωση των καταναλωτών στα είδη μαναβικής.

Επίσης, επιβλήθηκε πρόστιμο 1.000  ευρώ σε ιδιοκτήτη Μίνι Μάρκετ- Αρτοποιείου στην περιοχή της Βόνιτσας επειδή σε αγορανομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από Κλιμάκιο Ελεγκτών του Τμήματος Εμπορίου Αγρινίου, στο  Μίνι Μάρκετ- Αρτοποιείο διαπιστώθηκε να μην έχουν αναρτηθεί πινακίδες με τις προβλεπόμενες ενδείξεις (τιμή-ποιότητα-προέλευση κλπ) για την ορθή έγκυρη & έγκαιρη ενημέρωση των καταναλωτών στα είδη αρτοποιείας- ζαχαροπλαστικής.

Σε έναν ακόμη ιδιοκτήτη αρτοποιείου και πρατηρίου άρτου στην περιοχή της Βόνιτσας επιβλήθηκε πρόστιμο χιλίων ευρώ επειδή σε αγορανομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από Κλιμάκιο Ελεγκτών του Τμήματος Εμπορίου Αγρινίου, στο  πρατήριο άρτου , διαπιστώθηκε να διακινούνται  προϊόντα αρτοποιείας ( ψωμί- κουλούρια- τυρόπιτες-κρουασάν) , χωρίς να συνοδεύονται από τα απαιτούμενα παραστατικά που προβλέπονται από τις οικείες διατάξεις του Υπ. Οικονομικών (Δελτίο-Αποστολής-Τιμολόγια).

Τέλος σε Επιχείρηση  Καφέ-Σνάκ Μπάρ  στο Μεσολόγγι, επιβλήθηκε πρόστιμο 1.500 ευρώ επειδή κατα τον έλεγχο διαπιστώθηκε να μην έχει ως όφειλε τερματικό αποδοχής καρτών πληρωμών και μέσων πληρωμής με κάρτα (ΡΟS).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ετικέτες

Σχολίασε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close