Ελλάδα

Προσλήψεις τεσσάρων ερευνητών στο πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

perifereia-peloponnisou

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, ανακοινώνει, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου με τίτλο: CrossCult: Empowering reuse of digital cultural heritage in context-aware crosscuts of European history (Κ.Α. 0279), που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο του Horizon 2020- Grant Agreement No 693150, πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ανάθεση έργου σε 4 άτομα/ερευνητές, για την υλοποίηση των ακόλουθων τμημάτων παραδοτέων του έργου στα πλαίσια των Πακέτων Εργασίας 5, 6, 7.

Θέση 1η

Αντικείμενο: γραφιστική, ηχητική επιμέλεια και ομογενοποίηση των εφαρμογών του πιλότου 3 (διαδικτυακές εφαρμογές, παιχνίδια, εφαρμογή κινητού) και υποστήριξη στη διάχυση του έργου. Χρονική διάρκεια 6 μήνες, κόστος για το έργο έξι χιλιάδες οκτακόσια (6.800,00) Ευρώ (συμπεριλαμβάνονται η αμοιβή, όλες οι νόμιμες κρατήσεις και οι ασφαλιστικές εισφορές εργοδότη και ασφαλιζομένου).

Θέση 2 η

Σχεδιασμός και υλοποίηση ηλεκτρονικού παιχνιδιού για τις ανάγκες του πιλότου 3. Χρονική διάρκεια 5 μήνες, κόστος για το έργο χίλια πεντακόσια (1.500,00) Ευρώ (συμπεριλαμβάνονται η αμοιβή, όλες οι νόμιμες κρατήσεις και οι ασφαλιστικές εισφορές εργοδότη και ασφαλιζομένου).
Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς
Θέση 3η

Σχεδιασμός και υλοποίηση διαδικτυακής εφαρμογής για την ολοκλήρωση των επιμέρους εφαρμογών του πιλότου 3. Χρονική διάρκεια 5 μήνες, κόστος για το έργο τέσσερις χιλιάδες (4.000,00) Ευρώ συμπεριλαμβανομένων κρατήσεων (συμπεριλαμβάνονται η αμοιβή, όλες οι νόμιμες κρατήσεις και οι ασφαλιστικές εισφορές εργοδότη και ασφαλιζομένου).

Θέση 4η

Υλοποίηση και αξιολόγηση πιλότου 3, εφαρμογής κινητού, συμμετοχή στην ανάπτυξη του εμπορικού μοντέλου και στη διάχυση αποτελεσμάτων του έργου. Χρονική διάρκεια 9 μήνες, κόστος για το έργο έντεκα χιλιάδες επτακόσια (11.700,00) Ευρώ (συμπεριλαμβάνονται η αμοιβή, όλες οι νόμιμες κρατήσεις και οι ασφαλιστικές εισφορές εργοδότη και ασφαλιζομένου).

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

 

aftodioikisi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button