Ελλάδα

Προσλήψεις αναπληρωτών 2018: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις

epi-kathigites

Με αμείωτους ρυθμούς αναμένονται να συνεχιστούν οι προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών και το επόμενο σχολικό έτος 2018-2019, παρουσιάζοντας όπως όλα δείχνουν και μια μικρή αύξηση συγκριτικά με την προηγούμενη σχολική περίοδο.

Η διαφαινόμενη αυτή αύξηση έγκειται στον ολοένα και μεγαλύτερο αριθμό προσφύγων στις αντίστοιχες δομές ( ΔΥΕΠ ) Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ενώ παράλληλα αναμένεται να επεκταθεί σε 340 σχολικές μονάδες το πρόγραμμα «Μια νεα αρχη στα ΕΠΑΛ», γεγονότα τα οποία δικαιολογούν την ανάγκη περισσότερων αναπληρωτών . Επιπροσθέτως, αξίζει να επισημανθεί ότι με τη θεσμοθέτηση της δίχρονης Υποχρεωτικής Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, έρχεται σταδιακά αύξηση και στις προσλήψεις των νηπιαγωγών .
Αιτήσεις αναπληρωτών 2018: Επικοινωνία με ΟΠΣΥΔ για τεχνικά θέματα
Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς
Στο σημείο αυτό να σημειώσουμε ότι για ακόμα μια φορά στυλοβάτης αναφορικά με τις προσλήψεις αναπληρωτών σε Πρωτοβάθμια εκπαίδευση και Ειδική Αγωγή θα είναι το ΕΣΠΑ , ενώ αντίστοιχα στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση πρόκειται να συνδράμουν τα κρατικά κονδύλια, το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και οι πιστώσεις από άδειες άνευ αποδοχών .
Η απάντηση είναι ηλεκτρονικά και φέτος ενώ η διαδικασία αναμένεται να εκκινήσει ίσως τη δεύτερη εβδομάδα του Πάσχα .

Στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης έχουν αποσταλεί σχετικά έγγραφα για την ενημέρωση των αναπληρωτών αναφορικά με τη διαδικασία των αιτήσεων αναπληρωτών

iPaideia.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close