ΕργασίαΡοή Ειδήσεων

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 22 ατόμων στον ΓΟΕΒ Αχελώου

Ο κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση

Ο Γενικός Οργανισμός Εγγείων Βελτιώσεων (Γ.Ο.Ε.Β.) Αχελώου ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι δυο (22) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΓΟΕΒ ΣΟΧ1 και να την υποβάλουν σε κλειστό φάκελο στον οποίο να αναγράφετε το ονοματεπώνυμο και οι κωδικοί θέσης είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή:

– Στην Κεντρική Υπηρεσία, Εθνικής Αντιστάσεως 6–Αγρίνιο (υπόψη Αλετρά Αναστάσιου, τηλ.2641022938) από 9.00 π.μ. έως 12.00 μ.

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ ή ΥΕ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Δείτε την προκήρυξη εδώ.

Πηγή: altsantiri

2 Σχόλια

  1. Ολα τα στημενα. Αν απαιτει εμπειρία στον ιδιο τον οργανισμό, πως θα κάνουμε αιτηση εμεις που δεν έχουμε δουλεψει εκει;;;

    1. Τι ψαχνεις να βρεις ρε φιλε τωρα?Θελουν εμπειρια του εργατη στο γοεβ.Λες και θα λυνει εξισωσεις ο εργατης ή ο χειριστης μηχανηματος που δεν εχει δλεψει στο γοεβ δε θα μπορει να χειριστει το μηχανημα γτ του γοεβ ειναι διαφορετικα.Μ αρεσει που τα βγαζουν και ταχα μεσω ασεπ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button