Δυτική Ελλάδα

Προσφορά του Ραδιοταξί Αγρινίου στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

koi-radiotaxi-koinonikopantopoleio1Με επικεφαλής τον Πρόεδρο του κ. Κώστα Βλάχο και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου κ. Λεωνίδα Μάττα και Γιώργο Βελέντζα το Σωματείο Ραδιοταξί Αγρινίου, επισκέφτηκε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγρινίου όπου και πρόσφερε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης προκειμένου να διανεμηθούν στα μέλη του παντοπωλείου.
 
Ο Πρόεδρος Κώστας Βλάχος τόνισε χαρακτηριστικά : “Σήμερα μας δόθηκε η ευκαιρία να επισκεφτούμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγρινίου και να προσφέρουμε και εμείς κάποια είδη που είναι απαραίτητα για τους συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη. Πραγματικά εντυπωσιαστήκαμε απο την δουλειά που γίνεται στη κοινωνική αυτή δομή και ευελπιστούμε να συνεχιστεί με τον ίδιο ζήλο η προσπάθεια αυτή. Το σωματείο μας θα συνεχίσει τέτοιου είδους δράσεις που μόνο θετικά έχουν να αποφέρουν”.
koi-radiotaxi-koinonikopantopoleio2
Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αγρινίου Κωνσταντίνος Καλαντζής που υποδέχθηκε τα μέλη της διοίκησης των ταξί σημείωσε :
΄”Με μεγάλη χαρά δεχθήκαμε το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΑΓΡΙΝΙΟΥ και την προσφορά τους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, κάτι που αποδεικνύει ότι έχουν ευαισθησία και διάθεση για συμμετοχή στο δύσκολο έργο μας. Οι επαγγελματίες – αυτοκινητιστές ταξί έδειξαν το κοινωνικό τους πρόσωπο και ελπίζω αυτό το κύμα ευαισθησίας και προσφοράς να συνεχιστεί”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close