Δυτική Ελλάδα

«ΠΡΟΣΦΕΡΩ» για το παιδί από το Ίδρυμα «Η Παμμακάριστος»

koi-pamakaristos-prosforaΤο Ίδρυμα για το Παιδί «Η Παμμακάριστος» ενεργοποίησε την υπηρεσία «ΠΡΟΣΦΕΡΩ» κατόπιν έγκρισης του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Ασφάλισης

(αριθ. πρωτ.: Δ28/39564/3571 – 3.12.2013).

Η σχετική άδεια του Υπουργείου αφορά στη διοργάνωση εράνου σε συνεργασία με τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας (COSMOTTE-VODAFONE-WIND), μέσω της ενεργοποίησης της υπηρεσίας SMS με την ονομασία «ΠΡΟΣΦΕΡΩ», ώστε να μπορούν οι συνδρομητές που το επιθυμούν να βοηθήσουν μέσω γραπτού μηνύματος, στέλνοντας: τη λέξη ΙΔΡΥΜΑ ή  IDRYMA στο 19059 (χρέωση €1 πλέον ΦΠΑ).

Η χρονική διάρκεια της ενέργειας σύμφωνα με τη διαθεσιμότητα της υπηρεσίας έχει οριστεί από τις 23 Δεκεμβρίου 2013 στις 09:00 έως τις 30 Δεκεμβρίου 2013 στις 09:00.

Σκοπός της ενέργειας είναι η συγκέντρωση χρημάτων για τη βελτίωση και συνέχιση των δράσεων του Ιδρύματος. Τα χρήματα αυτά θα καλύψουν ανάγκες που έχει το Ίδρυμα σε τρόφιμα, καύσιμα μετακίνησης, συντήρηση εγκαταστάσεων, στην αγορά ενός λεωφορείου και στην πληρωμή ανεξόφλητων λογαριασμών της ΔΕΗ.

Το Ίδρυμα για το Παιδί «Η Παμμακάριστος», παρέχει από το 1953 πολυποίκιλες υπηρεσίες στο Κοινωνικό σύνολο. Σήμερα στο Ίδρυμα φιλοξενούνται 145 Παιδιά (νέοι και νέες), με διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές, αυτισμό και νοητική υστέρηση.

Το Ίδρυμα διαθέτει παιδικό σταθμό, εργαστήρια ημερήσιας διαβίωσης, παραγωγικά εργαστήρια διαφόρων ειδικοτήτων και οικοτροφείο, εκπαιδεύοντας και στηρίζοντας τους ωφελούμενους του και τις οικογένειες αυτών.

Το Ίδρυμα αποτελεί κομμάτι της Ελληνικής Κοινωνίας και ως εκ τούτου πλήττεται από την οικονομική κρίση που βιώνει η χώρα μας. Τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα λειτουργίας και βιωσιμότητας και στερείται της δυνατότητας εφαρμογής καινοτομικών προσεγγίσεων αναπτυξιακής μορφής προς τους ωφελούμενους.

H Παμμακάριστος  κλείνει φέτος 70 χρόνια λειτουργίας, με τη βοήθεια και τη στήριξη των «φίλων» της. Θα ήμασταν ευτυχής αν και εσείς συγκαταλεγόσασταν σε αυτούς που μας στηρίζουν στην καθημερινή προσπάθειά μας, γνωστοποιώντας τη δράση «ΠΡΟΣΦΕΡΩ» στους ακροατές σας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button