Δυτική Ελλάδα

"Προσέλκυση Μικρών και Πολύ Μικρών Επενδύσεων στην Ακαρνανία"

koi-itathap
Το Ινστιτούτο Τοπικής Ανάπτυξης “Θωμάς & Αφροδίτη Παπανίκος”-ΙΤΑΘΑΠ διοργανώνει ειδική εσπερίδα με θέμα: “Προσέλκυση Μικρών και Πολύ Μικρών Επενδύσεων στην Ακαρνανία” την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013, στο ξενοδοχείο Άγιος Γεώργιος Λυκαβηττού (St George Lycabettus), Κλεομένους 2, Κολωνάκι, Αθήνα, με ώρα έναρξης 17:00.

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Δρ. Βασίλειος Φίλιος, Καθηγητής Πανεπιστημίου και Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος του Πανεπιστημιακού Τμήματος του Αγρινίου “Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων”, και μέλος του Δ.Σ. του ΙΤΑΘΑΠ. Το σχέδιο προγράμματος της εκδήλωσης είναι ανηρτημένο στην ιστοσελίδα του ΙΤΑΘΑΠ στη θέση: http://www.itap.gr/Ekdilosi-ITAP-02.pdf.

Για δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλώ τηλεφωνήστε στη Γενική Γραμματέα του ΙΤΑΘΑΠ, κα Σήλια Σακκά, στο 210 3634210, ή στείλτε ηλεκτρονική επιστολή στο itap@itap.gr. Εναλλακτικά, μπορείτε να στείλετε το Δελτίο Συμμετοχής που είναι διαθέσιμο στο http://www.itap.gr/ds.doc, ηλεκτρονικά στο itap@itap.gr, ή με φαξ στο 210 3634209. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button