Γεγονότα

Προς το παρόν παραταγμένα τα τρακτέρ στο Κεφαλόβρυσο

koi-agrotes-kefal7Την στιγμή που οι δίωροι αποκλεισμοί της Ε.Ο. Βόνιτσας – Λευκάδας στο ύψος της “Βρυσούλας” συνεχίζονται καθημερινά (12 – 2 μ.μ.), στο Κεφαλόβρυσο οι αγρότες καθημερινά “μετρούν τις δυνάμεις τους” και προσωρινά δεν έχουν πάρει κάποια απόφαση για αποκλεισμό της εθνικής οδού στο σημείο εισόδου – εξόδου της Ιόνιας οδού.

Δεκάδες τρακτέρ παρατάχθηκαν χθες και καταβάλλονται προσπάθειες ώστε το μπλόκο να ενισχυθεί και με άλλα μηχανήματα. Κάθε βράδυ γίνονται συνελεύσεις αλλά προς το παρόν δεν έχει ληφθει απόφαση για κλείσιμο του δρόμου. Πολλοί από τους αγρότες διαφωνούν πάντως με τον αποκλεισμό της εθνικής οδού και σε κάθε περίπτωση είναι διάχυτη η αίσθηση που δεν θέλουν να έρθουν σε ρήξη με πολίτες που θα ταλαιπωρηθούν. Αντιθέτως πρώτο μέλημα τους είναι να ενημερωθεί η τοπική κοινωνία και να υπάρξει συμπαράσταση.

Κατά τα άλλα η όποια απόφαση θα ληφθεί μέσα από την συνέλευση των εκπροσώπων των αγροτών και την Συντονιστική τους. Πληροφορίες αναφέρουν πως τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή δεν θα γίνει αποκλεισμός του δρόμου ενώ ως πιθανότερα εξετάζονται τα σενάρια κινητοποιήσεων σε υπηρεσίες όπως οι ΔΟΥ της περιοχής, ο ΟΠΕΚΕΠΕ, ο ΕΛΓΑ κλπ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close