ΑυτοδιοίκησηΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Προς λουκέτο η Τράπεζα Πειραιώς στον Αστακό- Αναβρασμός στον Δήμο Ξηρομέρου

Προς λουκέτο φαίνεται ότι οδεύει το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στον Αστακό μέσα στο προσεχές διάστημα και ειδικότερα μέχρι τα τέλη Ιουλίου, αρχές Αυγούστου.

Πρόκειται φυσικά για μία εξέλιξη άκρως αρνητική, παρά τις διαβεβαιώσεις που είχαν δοθεί από τη διοίκηση της Τράπεζας για το αντίθετο, όπως αυτή που είχε δοθεί στον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας, Γιώργο Βαρεμένο.

Προ μηνός περίπου ο Δήμος Ξηρομέρου ενημερώθηκε ατύπως για την εξέλιξη (που αφορά περί τα 64 υποκαταστήματα συνολικά στη χώρα) και άμεσα κινητοποιήθηκε. Υπάρχει απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις ώστε να ασκηθεί πολιτικά η οποιαδήποτε δυνατή πίεση για την αποφυγή του κλεισίματος.

Ενημερώθηκαν ήδη Περιφέρεια, Βουλευτές ενώ επικοινωνία, σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε τόσο με τη διοίκηση της Τράπεζας της Ελλάδος, η οποία δήλωσε αναρμόδια, καθότι ο λόγος γίνεται για επενδύσεις που αφορούν  ιδιωτικά κεφάλαια, όπως και με τον Υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα.

Ο Δήμος Ξηρομέρου εμφανίζεται αποφασισμένος να εξαντλήσει τα όποια περιθώρια, καθώς σε μία περιοχή αποκεντρωμένη και με πληθυσμό που αποτελείται ως επί το πλείστον από ηλικιωμένους και άτομα μη εξοικειωμένα με τις νέες τεχνολογίες, θα είναι καταστροφική.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button