Αθλητισμός

Προπονητής στην εθνική ομάδα Taekwondo ο Νίκος Κακαρέλης

spo-kakarelisΠροπονητής στην εθνική ομάδα Taekwondo ο προπονητής του ΑΣ Θησέας Αιτ/νιας Κακαρέλης Νίκος. Καλλιφώνης Χριστόφορος και Μεσυνδιανου Ρωμαλέα στην εθνική ομάδα.
“Σε άλλη μια μεγάλη διοργάνωση η ΕΛΟΤ εμπιστεύεται έναν από τους καλύτερους προπονητές στην Ελλάδα τον Κακαρελη Νίκο προπονητή του ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ.Ο προπονητής της εθνικής ομάδας Taekwondo θα είναι μαζί με άλλους 3 προπονητές όπου θα προσπαθήσουν να φέρουν διακρίσεις σε ένα από τα πιο δύσκολα πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Το πρωτάθλημα είναι για τις ηλικίες από 16 ετών μέχρι και 21. Στην εθνική ομάδα συμμετέχουν οι δυο μοναδικοί πρωταθλητές Ελλάδος Καλλιφωνης Χριστόφορος στα -87 και Μεσυνδιανου Ρέα στα -46 κιλά. Οι αθλητές αφού κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα,κέρδισαν την είσοδο τους στην εθνική ομάδα. Σκοπός και στόχος είναι να κατακτήσουν κάποιο μετάλλιο ώστε να πάρουν τα μόρια τους για όποιο πανεπιστήμιο θέλουν.
Το ΔΣ του συλλόγου εύχεται καλή επιτυχια στην εθνική ομάδα αλλά και  στους αθλητές του, Καλλιφωνη Χριστόφορο και Μεσυνδιανου Ρέα, όπως και τον προπονητής της εθνικής ομάδας Κακαρελη Νίκο. “, αναφέρει η ανακοίνωση του Συλλόγου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button