ΑθλητισμόςΡοή Ειδήσεων

Προπονητής σε ενα από τα μεγαλύτερα taekwondo camp ο Νίκος Κακαρέλης

Προπονητής σε ένα από τα καλύτερα camp taekwondo της Ελλάδας που γίνεται για 5η χρονιά θα είναι ο προπονητής του ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ Κακαρελης Νίκος.

Το camp διοργανώνει ο αθλητικός σύλλογος WTF Ιωαννίνων ΖΗΚΟΣ με συμμετοχή πολλών συλλόγων από πολλά μέρη της Ελλάδας. Στο μεγάλο αυτό camp συμμετέχουν αθλητές της εθνικής ομάδας για το παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα γίνει τον Οκτώβριο όπως και αρκετοί αθλητές όπου έχουν πανευρωπαϊκες διακρίσεις αλλά και πρωταθλητές Ελλάδας.

Κάποιοι από τους πρωταθλητές που συμμετέχουν είναι η Μπιτσικώκου Δήμητρα, χρυσή πρωταθλήτρια Ευρώπης και βαλκανιονίκης, η Καλτσή Ευφροσύνη, με ασημένιο μετάλλιο στο YOUTH GAMES, η Κουμουδή Άννα, με χάλκινο μετάλλιο στο βαλκανικό πρωτάθλημα, ο Μπέτσικας Μιχάλης με χάλκινο στο European kids, η Κουμουδή Ιφιγένεια με ασημένιο στο European kids του ΑΣ ΘΗΣΈΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ, με προπονητή τον Κακαρελη Νίκο.

Συμμετέχουν επίσης οι αθλήτριες Σαρβανάκη (πρωταθλήτρια Ευρώπης 2018) και Ιωαννιδου (πρωταθλήτρια Ευρώπης) με προπονητή τον Γουρουφίδη Μίλτο.

Παρόντες και οι Κατσουλίδης (μέλος της εθνικής ομάδας σε 2 πανευρωπαϊκά ένα νέων στην Πολωνία και ένα στην Ισπανία στην κατηγορία εφήβων) και Κατσιώρας (μέλος της εθνικής ομάδας με 2 πανευρωπαϊκά νέων κ’ εφήβων) οι Βαλκανιονίκες Κίτσιου Σπυριδούλα, Κίτσιου Βάσια ,Μπούκλας, Κατσουλίδης, Κατσιώρας και ο Γκογκάκης, 5ος πανευρωπαϊκός του συλλόγου WTF Ιωαννίνων ΖΗΚΟΣ.

Επίσης συμμετέχουν η Κουτρουμπή Κέλλυ, πρωταθλήτρια Ελλάδος και μέλος της εθνικής ομάδας για το παγκόσμιο Θεοδοσίου Γιώργος πρωταθλητής Ελλάδας και μέλος της εθνικής ομάδας για το παγκόσμιο, Θεοδοσίου Ηλίας πρωταθλητής Ελλάδας, Κοβέρης Άρης, Πανελλήνιος πρωταθλητής, Κουτρουμπή Ελισάβετ, πρωταθλήτρια Ελλάδος και μέλος της εθνικής ομάδας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2018, όλοι αθλητές της Νέας Ιωνίας Αττικής με προπονήτρια την Κακαρέλη Ζωή.

Συμμετέχουν τέλος σύλλογοι από την Θεσσαλονίκη- Βόλο – Γιάννενα – Αθήνα – Αγρίνιο – Πρέβεζα – Παξούς- Μεσολόγγι.

Την διοργάνωση την έχει αναλάβει ο αθλητικός σύλλογος WTF Ιωαννίνων ΖΗΚΟΣ με προπονητή τους πρωταθλητές Βασίλη Ζήκο και Λαμπρινή Ζήκου αλλά και ο μεγάλος δάσκαλος του συλλόγου που έφερε το taekwondo στα Ιωάννινα, Οδυσσέας Ζήκος. Συμμετέχουν και δύο άλλοι σύλλογοι από τα Γιάννενα. Το camp θα διεξαχθεί με τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας που προβλέπει το πρωτόκολλο στις εγκαταστάσεις του WTF Ιωαννίνων.

Οι προπονήσεις θα είναι χωρισμένες σε 2 τμήματα όπου θα κάνουν διπλές προπονήσεις καθημερινά.

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close