Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Προμήθεια ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού 139.872 ευρώ στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου

Ευχαριστίες της διοίκησης προς την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Από την Διοίκηση του Νοσοκομείου Μεσολογγίου  ανακοινώνεται ότι μετά από σχετική ομόφωνη απόφαση της οικονομικής επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας την 22/3/2021 εγκρίθηκε η υποβολή πρότασης νέου έργου με τίτλο: «Προμήθεια Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού για το Γ.Ν. Αιτωλ/νίας-Ν.Μ. Μεσολογγίου «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ» αρμοδιότητας 6η ΥΠΕ, προϋπολογισμού 139.872,00 ευρώ στη ΣΑΕΠ 001 του Εθνικού Σκέλους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας έτους 2021» προκειμένου αυτή να διαβιβαστεί στην Διεύθυνση Δημοσίου Επενδύσεων του Υπουργείου Ανάπτυξης και  Επενδύσεων συνοδευόμενη από τεχνικό δελτίο έργου, ώστε να διατεθεί η αιτούμενη χρηματοδότηση.

Η ως άνω Προμήθεια περιλαμβάνει:

  1. Έναν (1) έγχρωμο υπερηχοκαρδιογράφο με δυνατότητα τρισδιάστατης απεικόνισης για την καρδιολογική κλινική του Νοσοκομείου μας.
  2. Μία σταθερή θερμοκοιτίδα, η οποία θα εξοπλίσει την Μαιευτική κλινική του Νοσοκομείου

«Θερμές ευχαριστίες στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριο Φαρμάκη, τον Αντιπεριφερειάρχη επιχειρηματικότητας και καινοτομίας κ. Φ. Ζαΐμη της Π.Δ.Ε. , τα μέλη της οικονομικής επιτροπής και το Περιφερειακό Συμβούλιο για την δρομολόγηση υλοποίησης αυτής της τόσο σημαντικής απόφασης», υπογραμμίζει καταλήγοντας η σχετική ενημέρωση.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση
Back to top button