ΑθλητισμόςΡοή Ειδήσεων

Πρώην προπονητής του ΑΟ Αγρινίου προσέφυγε στην επιθεώρηση εργασίας για δεδουλευμένα από το 2015

"Δεν πρόκειται να ενδώσουμε σε οποιονδήποτε εκβιασμό" τονίζει ο ΑΟ Αγρινίου

Ο πρώην προπονητής του ΑΟ Αγρινίου, Δημήτρης Καρατσώρης, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΑΟ Αγρινίου, προσέφυγε στην επιθεώρηση εργασίας για δεδουλευμένα από το 2015.

Η Διοίκηση του ΑΟ με αφορμή το περιστατικό, τονίζει με μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν πρόκειται να ενδώσει σε οποιονδήποτε εκβιασμό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟΑ:

“Στις 10 Σεπτεμβρίου μια ομάδα επιφανών επιχειρηματιών (που η προσφορά στην πόλη του Αγρινίου δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν) και που σαν κοινό στοιχείο έχουν την αγάπη για το μπάσκετ, πήραμε την απόφαση να ασχοληθούμε διοικητικά με τον Α.Ο. Αγρινίου όχι απαραίτητα για να σώσουμε την ομάδα από την κατηγορία αλλά από τον αφανισμό που απειλούνταν. Μέχρι στιγμής έχουμε σταθεί κύριοι σε όλες τις υποχρεώσεις μας ενώ έχουμε διευθετήσει και χρέη του παρελθόντος.

Στα τόσα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε επιχειρηματικά στην Πόλη μας δεν χρειάστηκε ποτέ να διαβούμε το κατώφλι της επιθεώρησης εργασίας. Ποιος θα το φανταζόταν ότι θα είχαμε ενόχληση μέσα από το μπάσκετ και μάλιστα για υπόθεση που δεν ευθυνόμαστε εμείς.

Ο ‘προπονητής’ Δημήτρης Καρατσώρης προσέφυγε στην επιθεώρηση εργασίας για δεδουλευμένα από το 2015, μόλις τέσσερις μέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων μας στην ομάδα. Προκαλεί εύλογη απορία σε όλους γιατί τόσα χρόνια δεν κινήθηκε για να βρει το ‘δίκιο’ του, αλλά το έκανε μόλις αναλάβαμε εμείς, και γνωρίζοντας τον αγώνα που κάνουμε για να κρατήσουμε τον σύλλογο ψηλά, αλλά και το γεγονός ότι κανένας από την σημερινή διοίκηση δεν ήταν τότε στην ομάδα.

Είμαστε άνθρωποι που αγαπάμε το μπάσκετ αλλά ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ από το μπάσκετ, ούτε παίρνουμε χρήματα από αυτό σε αντίθεση με άλλους . Αντιθέτως δίνουμε χωρίς καμία ανταποδοτικότητα για τις δουλειές μας. Δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν πρόκειται να ενδώσουμε σε οποιονδήποτε εκβιασμό από όπου και αν προέρχεται. Ειδικά από ανθρώπους που τα τελευταία 5 χρόνια εκδιώκονται κακήν κακώς από όποιο σύλλογο και αν περνούν. Τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή.

Εκ του Δ.Σ”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button