Αυτοδιοίκηση

Προγραμματική Σύμβαση για τo «Ενεργειακό Αποτύπωμα Δυτικής Ελλάδας»

2017.02.17 @ Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας

Ομόφωνα εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας, η σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της  Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, του ΤΕΕ (Περιφερειακό Τμήματα Δυτικής Ελλάδας & Ν. Αιτωλοακαρνανίας) και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας & Ιονίου για τo «Ενεργειακό Αποτύπωμα Δυτικής Ελλάδας»,  κατά τη συνεδρίαση του σώματος που πραγματοποιήθηκε την  Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017.

«Το ενεργειακό πρόβλημα είναι σήμερα ένα από τα πλέον σημαντικά θέματα της παγκόσμιας κοινότητας. Η ενέργεια είναι ένα αγαθό που εξυπηρετεί κοινωνικές και αναπτυξιακές ανάγκες, παρουσιάζει συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση ενώ οι επιπτώσεις από τη χρήση της στο περιβάλλον είναι καθοριστικές» τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας και Περιβάλλοντος Νίκος Μπαλαμπάνης. 
Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς
Η  Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ανταποκρινόμενη στην αναγκαιότητα συντονισμού και οργάνωσης των διαθέσιμων ενεργειακών  δυνάμεων, στην προσπάθεια της να διεκδικήσει επί ίσους όρους την αναπτυξιακή της προοπτική, προχωρά στην εκπόνηση προκαταρκτικής τεκμηρίωσης και ανάλυσης των ενεργειακών αναγκών και καταναλώσεων για τα δημόσια κτίρια της,  σε συνεργασία με το ΤΕΕ και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button