Εκλογές

Πρόγραμμα παράταξης Κατσιφάρα για την επιχειρηματικότητα – απασχόληση – καινοτομία

po-typou-katsifaras (640 x 424)

Με μόνο στόχο την περαιτέρω στήριξη της επιχειρηματικότητας, την τόνωση της απασχόλησης και της καινοτομίας, ώστε μέσα από δυναμικές και προοδευτικές πρωτοβουλίες να «χτυπηθεί» στη ρίζα της η ανεργία, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και εκ νέου υποψήφιος Απόστολος Κατσιφάρας με τα στελέχη της παράταξης «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο» έχουν εκπονήσει ένα ειδικό πρόγραμμα και σχέδιο για την επόμενη πενταετία στην Περιφέρεια.

Αυτό επεσήμανε ο εκπρόσωπος Τύπου του συνδυασμού Ιωάννης Γιαννακόπουλος, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχωρήθηκε στα μέσα ενημέρωσης σήμερα το πρωί στο χώρο του εκλογικού κέντρου στην Πάτρα.

«Καταθέτουμε στους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας τις προτάσεις μας για την επόμενη πενταετία. Η παράταξη του Απόστολου Κατσιφάρα έχει πρόγραμμα και το καταθέτει, έχοντας πάντα ως γνώμονα τον πολίτη. Η άποψη μας είναι πως μέχρι την Κυριακή αυτό που πρέπει να συζητείται και να αξιολογείται είναι το πρόγραμμά μας. Δυστυχώς δεν υπάρχουν άλλες θέσεις, πλην της παράταξης του κ. Κατσιφάρα. Είμαστε οι μόνοι που διαθέτουμε πρόταση για την επόμενη μέρα, μια πρόταση αυτοδιοικητική, ακηδεμόνευτη και προοδευτική» σημείωσε ο κ. Γιαννακόπουλος και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο θέμα της ανεργίας και της απασχόλησης.

«Η ανεργία αποτελεί το σύγχρονο εφιάλτη κάθε κοινωνίας, που οδηγεί τελικά στην διάρρηξη των δεσμών της κοινωνικής συνοχής και στην αποσάθρωση της κοινωνίας. Η ανεργία έχει φθάσει στην χώρα μας στο 30% και στο 60% στους νέους ανθρώπους. Δεν υπάρχει οικογένεια που να μην βιώνει το δράμα της ανεργίας ή να μην φοβάται ότι θα το βιώσει στο μέλλον» επεσήμανε ο κ. Γιαννακόπουλος και συμπλήρωσε: «Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος προσπάθησε μέσα από τις αρμοδιότητες που της έχουν εκχωρηθεί, να σταθεί δίπλα στον άνεργο νέο και θα προσπαθήσει πιο έντονα και διεκδικητικά στο μέλλον να αλλάξει όλο αυτό το πλαίσιο που οδηγεί σε αυτή την γάγγραινα της ελληνικής κοινωνίας. Έχουμε επίγνωση ότι η ανεργία είναι δομικής αιτιολογίας και δεν αντιμετωπίζεται με τις πολιτικές λιτότητας που εφαρμόζονται από την κεντρική κυβέρνηση, αλλά με ένα πλαίσιο ενεργειών που θα αυξάνουν την απασχόληση και θα οδηγούν σε νέες θέσεις εργασίας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button