Δυτική Ελλάδα

Πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης ανέργων επαγγελματιών υγείας

epi-anergia-programmaΜια από τις στρατηγικές του Υπουργείου Υγείας στον τομέα της Πρωτοβάθμιας φροντίδας Υγείας, αποτελεί και η υλοποίηση ενεργειών συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης για ανέργους επαγγελματίες υγείας  με στόχο την κοινωνικο-οικονομική τους ένταξη.

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται η υλοποίηση της πράξης ’’Συνεχιζόμενη επαγγελματική κατάρτιση ανέργων επαγγελματιών υγείας σε θέματα μεταρρύθμισης της υγείας ’’ και αφορά στην υλοποίηση προγράμματος κατάρτισης και πρακτικής άσκησης νέων ανέργων – ιατρών, νοσηλευτών, τραυματιοφορέων, διοικητικού – οικονομικού, και γενικότερων επαγγελματιών υγείας πάνω σε θέματα μεταρρύθμισης της υγείας.

Η συγκεκριμένη πράξη σχεδιάζεται να υλοποιηθεί με τη μορφή προγραμμάτων εναλλασσόμενης επαγγελματικής κατάρτισης με ιδιαίτερη βαρύτητα στην υλοποίηση της πρακτικής άσκησης (on the job training), η οποία θα πραγματοποιηθεί σε δημόσια Νοσοκομεία.

Ήδη οι Νοσηλευτικές Μονάδες  Αγρινίου και Μεσολογγίου έχουν αποστείλει τις σχετικές λίστες των διατιθέμενων θέσεων πρακτικής άσκησης, βάσει της δυναμικότητάς τους.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button