Αθλητισμός

Πρόγραμμα εκμάθησης μπάσκετ για προσχολικές ηλικίες από την ΑΛΦΑ 93 BC

spo-alfa93-babybasketΜε μια πρωτοποριακή κίνηση για τα Ελληνικά δεδομένα , η ΑΛΦΑ 93 BC και η ΑΛΦΑ Basketball Academy διοργανώνουν το πρώτο πρόγραμμα εκμάθησης του μπάκσκετ σε προσχολικές ηλικίες , 4 και 5 ετών με την ονομασία “3Β-Baby BasketBall”.

Το πρόγραμμα “3Β-Baby BasketBall” θα πραγματοποιείται κάθε Κυριακή πρωί στοΚλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου για παιδιά ηλικίας 4 και 5 ετών. Το ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα έχει ως στόχο την πρώτη επαφή των παιδιών με το άθλημα του μπάσκετ και σκοπό περάσει το μήνυμα της άθλησης , της εκγύμνασης μέσα σε ένα σύνολο και μέσα από κανόνες που θα τα βοηθήσουν σε όλες τις μετέπειτα εκφάνσεις της σχολικής και κοινωνικής ζωής τους.

Υπεύθυνος του προπονητικού προγράμματος “3Β” είναι ο Ντίνος Καραπιπέρης , γυμναστής-προπονητής μπάσκετ , που είναι και ο υπεύθυνος της ΑΛΦΑ Basketball Academy , προπονητής της ανδρικής ομάδας ΑΛΦΑ 93 BC που αγωνίζεται στην Α ΕΣΚΑΒΔΕ ,ενώ για 2η συνεχόμενη χρονιά είναι ο προπονητής στα Κλιμάκια των Εθνικών ομάδων στην ΕΣΚΑΒΔΕ. Επίσης το πρόγραμμα έχει την υποστήριξη του Δρ Μπιρμπίλης Εμμανουήλ, Διδάκτωρ και Διπλωματούχου (PhD, MSc) Διαιτολογίας- Διατροφής και πτυχιούχου (BSc) Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού ως γυμναστή και ειδικού συμβούλου μυϊκής ενδυνάμωσης και διατροφής.

Επειδή το πρόγραμμα τη φετινή χρονιά ξεκινάει πιλοτικά , τα μαθήματα είναι ΔΩΡΕΑΝ , όμως οι θέσεις για τους υποψήφιους αθλητές μας είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας Το “3Β” θα ξεκινήσει μόλις συμπληρωθούν οι θέσεις.

Για να δηλώσετε συμμετοχή θα πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία της παρακάτω φόρμας και ο υπεύθυνος του προγράμματος θα επικοινωνήσει μαζί σας για να επιβεβαιώσει την εγγραφή και να σας ενημερώσει για τις λεπτομέρειες του προγράμματος. Επίσης για όσους δεν έχουν τη δυνατότητα χρήσης υπολογιστή μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Coach Ντίνο Καραπιπέρη στο τηλέφωνο 6954656889.

Πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο για να ανοίξετε τη φόρμα εγγραφής στο πρόγραμμα: 

https://docs.google.com/forms/d/14HQpOQvd0a3hPZgRDz4OH1Jv-Bsit4L5lsYRFYRO9KY/viewform?usp=send_form

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close