Παναιτωλικος

Προετοιμασία για νέο ρεκόρ Γκίνες από τον Ρένο Χριστοδουλίδη με την βοήθεια του Παναιτωλικού

spo-xristodoulidisΟ συμπολίτης μας Ρένος Χριστοδουλίδης μαζί με τον αδελφό του Δήμο Χριστοδουλίδη, που είναι κάτοχοι του ρεκόρ Γκίνες στο άθλημα της ανταλλαγής κεφαλιών χωρίς να πέσει η μπάλα στο έδαφος, σχεδιάζουν να επιχειρήσουν νέα κατάρριψη του δικού τους ρεκόρ στο Αγρίνιο το προσεχές διάστημα. Το ρεκόρ τους είναι 1013 συνεχόμενες κεφαλιές με επίσημη μπάλα ποδοσφαίρου και επιτεύχθηκε (δείτε εδώ το video) τον περασμένο Οκτώβριο στη Λεμεσό της Κύπρου.

Για τα σκοπό αυτό και στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το νέο ρεκόρ ο Ρένος Χριστοδουλίδης πραγματοποίησε σήμερα προπόνηση με τον ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Παναιτωλικός Γιώργο Θεοδωρίδη δεδομένου ότι ο αδελφός του βρίσκεται  στη Κύπρο και δεν μπορούν να προετοιμαστούν μαζί.

Για τη προσπάθεια του αυτή ο Ρένος Χριστοδουλίδης δήλωσε:

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα να συνεργάζομαι και να προπονούμαι με τον καταξιωμένο ποδοσφαιριστή του Παναιτωλικού Γιώργο Θεοδωρίδη, στο πλαίσιο της προετοιμασίας μου για τη νέα κατάρριψη του ρεκόρ Γκίνες. Τον ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα μου για συνεργασία και την ένθερμη υποστήριξή του. Ευχαριστώ επίσης την ΠΑΕ Παναιτωλικός και ιδιαίτερα τον Γενικό αρχηγό της ομάδας κ. Μάκη Μπελεβώνη για τη βοήθεια και στη στήριξη της προσπάθειάς μας.

Μαζί με τον αδελφό μου προγραμματίζουμε μια νέα προσπάθεια κατάρριψης του δικού μας ρεκόρ στο Αγρίνιο στο πλαίσιο μιας αθλητικής εκδήλωσης που θα οριστεί το προσεχές χρονικό διάστημα. Θα θέλαμε εγώ κι ο αδελφός μου να μοιραστούμε με την κοινωνία του Αγρινίου την τιμή και τη χαρά που συνεπάγεται ένα Παγκόσμιο ρεκόρ όπως είναι το ρεκόρ Γκίνες».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button