Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019ΕκλογέςΡοή Ειδήσεων

Σε προεκλογική τροχιά και το “Ανυπότακτο Αγρίνιο” (φωτο)

Το Ανυπότακτο Αγρίνιο ξεκίνησε την προεκλογική περίοδο της συμμετοχής του στις δημοτικές εκλογές με μια συζήτηση-παρουσίαση για το παρελθόν και το μέλλον της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Η συζήτηση ξεκίνησε λίγο μετά τις 11, στη αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου, με θέμα «Για μια ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ αυτοδιοίκηση | Από τον «Ποσειδώνα» στον «Κλεισθένη».

Τη συζήτηση «άνοιξε» ο επικεφαλής της παράταξης «Ανυπότακτο Αγρίνιο», Στέλιος Μερμίγκης, ενώ μίλησαν ο συγγραφέας Γιώργος Λιερός και ο ιστορικός του Πανεπιστημίου Κρήτης, Γιάννης Σκαλιδάκης.

Η σχετική πρόσκληση ανέφερε:

Στοχεύουμε και υπερασπιζόμαστε μια ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ και ΚΙΝΗΜΑΤΙΚΗ αυτοδιοίκηση, στην οποία οι ανάγκες των δημοτών θα καθορίζουν τις πολιτικές επιλογές της Δημοτικής αρχής και όχι οι πολιτικές επιλογές της τοπικής διοίκησης τις ανάγκες της κοινωνίας.

Ταυτόχρονα στην εκδήλωση παρουσιάζεται και το ημερολόγιο που εξέδωσε η παράταξη για το 2019 και αφορά «στην ιστορική αυτοδιοικητική πραγματικότητα που έζησε η πόλη και οι δημότες της αμέσως μετά την απελευθέρωσή της από τον ΕΛΑΣ το 1944», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η σχετική πρόσκληση. Η συζήτηση είναι αυτή την ώρα σε εξέλιξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button