ΠροτεινόμεναΡοή Ειδήσεων

Προειδοποιεί για δυσλειτουργία στην εφαρμογή του Power Pass ο Σύλλογος Λογιστών Αγρινίου-Περιχώρων

Μεγάλο θέμα και αναστάτωση έχει δημιουργήσει μια δυσλειτουργία της εφαρμογής του Power Pass, για την οποία και ενημερώνει σχετικά ο Σύλλογος Λογιστών Φοροτεχνικών Αγρινίου και Περιχώρων.

Τονίζει η σχετική ενημέρωση:


Μεγάλο θέμα και αναστάτωση έχει δημιουργήσει μια δυσλειτουργία της εφαρμογής του Power Pass.

Πιο συγκεκριμένα πολίτης που οριστικοποιεί την αίτηση του για την επιδότηση ρεύματος “Power Pass” και έπειτα -πριν την εκκαθάριση της- υποβάλει ή τροποποιεί  την φορολογική του δήλωση, διαπιστώνει ότι η κατάσταση της αίτησης, από «σε εκκαθάριση»  επιστρέφει σε «εκκρεμεί υποβολή». Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να μην επιδοτηθεί ο πολίτης γιατί η αίτηση του θα φαίνεται ως μη υποβληθείσα. Αν αναλογιστούμε πόσοι φορολογούμενοι αυτή την εποχή υποβάλουν τις φορολογικές τους δηλώσεις, θα αντιληφθούμε και το μέγεθος του προβλήματος.

Άμεσα θα πρέπει να ενημερωθούν οι πολίτες για το πρόβλημα αυτό και να ελέγξουν τις υποβολές τους στο “Power Pass”.

Τις φορολογικές δηλώσεις και τις αιτήσεις για το “Power Pass” – σε μεγάλο ποσοστό – δεν τις έχει υποβάλει και τις δύο το ίδιο πρόσωπο, ώστε να έχει την δυνατότητα να γνωρίζει την χρονική σειρά που το έχει κάνει και να μπορεί να εντοπίσει το πρόβλημα. Για το λόγο αυτό ο πολίτης πρέπει να  ελέγξει – με όποιο τρόπο – την κατάσταση της αίτησης στο “Power Pass”.  

Επίσης για άλλη μια φορά θα τονίσουμε την προχειρότητα με την οποία – διαχρονικά – το κράτος προσπαθεί να κάνει κοινωνική πολιτική, ουσιαστικά παγιδεύοντας τον πολίτη και τον επαγγελματία σε δύσκολες καταστάσεις, με αποτέλεσμα να χάνονται εργατοώρες για τους επαγγελματίες και επιδοτήσεις που προορίζονται για τους πολίτες.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button