ΠαναιτωλικοςΡοή Ειδήσεων

Προειδοποιεί συνολικά για την αναδιάρθρωση η Super League

Η Super League εξέδωσε ανακοίνωση για τις αποφάσεις της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου, όπου αναφέρει πως θα εξετάσει συνολικά τη θέση της για την αναδιάρθρωση των κατηγοριών. Θετική κι απέναντι στο αίτημα του Άρη για ξένους διαιτητές στα δικά του ντέρμπι.

Η επιμονή της διοργανώτριας αρχής του κορυφαίου επαγγελματικού πρωταθλήματος της Ελλάδας στο 3-1 για τις θέσεις του υποβιβασμού δείχνει πως η υπόθεση της αναδιάρθρωσης έχει ακόμα «ψωμί», δεδομένου ότι έχει προηγηθεί η απόρριψη της προσφυγής στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Αυτό αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο συνεταιρισμός, μετά το τέλος της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου την Παρασκευή (28/9), όπου καλεί την ΕΠΟ να το κάνει δεκτό, ώστε να μη χρειαστεί να επανεξετάσει συνολικά τη θέση του για το πλάνο του Γιώργου Βασιλειάδη.

Εξάλλου, αναφέρεται πως θα διαβιβάσει στην ΚΕΔ το αίτημα του Άρη για ξένους διαιτητές στα δικά του ντέρμπι με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, κάτι που θα πράξουν και οι «κίτρινοι».

H ανακοίνωση:

«Κατά τη σημερινή συνεδρίαση, το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League έλαβε, μεταξύ άλλων, τις ακόλουθες αποφάσεις:

1/ Αποφάσισε να εμείνει στην ψηφισθείσα προκήρυξη (δηλαδή στον υποβιβασμό τριών ομάδων μόνο-χωρίς διεξαγωγή μπαράζ) και σε περίπτωση που αυτό δε γίνει δεκτό από την ΕΠΟ τότε θα επανεξετάσει τη θέση του συνολικά ως προς το ζήτημα της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών.

2/ Εξουσιοδοτήθηκε ο Πρόεδρος της S.L. να καταρτίσει τις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις και να συγκαλέσει την ετήσια Γενική Συνέλευση η οποία θα κρίνει επ’αυτών.

3/ Εγκρίθηκε το πρόγραμμα 7ης-11ης αγωνιστικής το οποίο θα αναρτηθεί εντός των προσεχών ημερών προκειμένου να εξετασθεί η δυνατότητα ικανοποίησης σχετικών αιτημάτων.

4/ Το αίτημα της ΠΑΕ Άρης για τον ορισμό ξένων διαιτητών θα διαβιβαστεί στην ΚΕΔ».

gazzetta.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button