Σκληρή ανακοίνωση του Προέδρου της Δόξας Καινουρίου κατά της διαιτησίας

Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας στον αγώνα του Απόλλωνα Δοκιμίου με τη Δόξα Καινουρίου εξέδωσε ο Πρόεδρος της Δόξας Ανδρέας Ευθυμίου.

Σε αυτή γίνεται λόγος για τις φάσεις που διαμαρτύρεται η Δόξα και τονίζεται ότι δε θα ξαναδεχτεί η ομάδα τέτοια λάθη.


Αναλυτικά η ανακοίνωση του Προέδρου της Δόξας Καινουρίου:

Κύριοι που ασχολείστε με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Νομού μας, είναι κακό να μη σέβεστε τον κόπο και τα χρήματα κάποιων.

Είναι η πρώτη φορά που βγάζει ανακοίνωση ο ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ για τη διαιτησία και αυτό γιατί δεν πάει άλλο. Χθες όλοι όσοι ήμασταν στο γήπεδο του Δοκιμίου, είδαμε ότι ο κύριος Καραβασίλης είδε μια κόκκινη κάρτα – μόνο αυτός την είδε – στο 70ο λεπτό, σε ένα σημείο που εμείς είχαμε ήδη δύο δοκάρια, ευκαιρίες και ελέγχαμε το παιχνίδι. Αυτό θα έπρεπε να αλλάξει και το κατάφερε στο έπακρο… Εμείς δε σας λέμε για την πρώτη κίτρινη κάρτα, που δεν υπήρχε, αλλά ακόμη και για τη δεύτερη, όπου ο παίκτης μας έκανε ένα φάουλ έξω από την περιοχή. Δεν έκοψε καμιά αντεπίθεση, κανένα σκληρό μαρκάρισμα, απλά έκανε ένα φάουλ. Όταν οι παίκτες του Δοκιμίου αλλάζανε τη μπάλα εκτός περιοχής ο κύριος Καραβασίλης το είδε σα μαρκάρισμα και αποβολή παίκτη μας.

Επειδή γνωρίζουμε κι εμείς λίγο από τα βασικά του ποδοσφαίρου, θεωρώ ότι παίζουμε ποδόσφαιρο και όχι κάποιο άλλο άθλημα, όπου απαγορεύεται να ακουμπήσουμε τον αντίπαλο. Είναι η δεύτερη φορά φέτος που γίνεται αυτό – η πρώτη ήταν στον Αστακό – και απλά να ξέρετε ότι θα είναι και η τελευταία.

Δεν ξαναδεχόμαστε λάθη από κανέναν. Όπως εμείς κάνουμε τη δουλειά μας για να έχουν και αυτοί τη δουλειά τους, έτσι και αυτοί θα πρέπει να κάνουν σωστά τη δική τους. Αν ήταν σωστός στο 35΄ σε χτύπημα του Κοντοπάνου στον Τζωρτζόπουλο μπροστά στο διαιτητή και στον επόπτη, θα έπρεπε να υπάρξει αποβολή.

Λυπάμαι αλλά όλα αυτά έπρεπε να ειπωθούν. Και όποιος έχει αντίρρηση για όλα αυτά που λέμε, ενώ ήταν στο γήπεδο να μας διαψεύσει, γιατί η κάμερα του Αχελώου δε μας κάνει την τιμή φέτος, για να βλέπουν όλοι αυτά που λέμε… Ούτε εμείς όμως θα την ξαναδεχτούμε σε κανένα εντός έδρας παιχνίδι μας.

Καλή χρονιά σε όλους.

websports.gr

*Φωτογραφία αρχείου

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: ανακοίνωση Ανδρέας Ευθυμίου διαιτησία Δόξα Καινουρίου