Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: «Ράβε-ξήλωνε με τις κλινικές κορωνοΐού στα νοσοκομεία της Αχαΐας»

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιάνναρος κάνει λόγο για «ράβε-ξήλωνε» με τις κλινικές κορωνοϊού στα νοσοκομεία της Αχαΐας

Καταγγέλλει πως ασθενείς στα ΤΕΠ του νοσοκομείου του Ρίου είναι σε ράντζα που δεν μπορούν να απορροφηθούν στις κλινικές.


Αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

«Πάνω που ανάσαναν τα νοσοκομεία της Αχαΐας από περιστατικά ΚΟΡΟΝΩΪΟΥ, ξεκίνησαν πάλι να αυξάνονται οι Νοσηλείες. Κλινικές κορονωϊού που επανήλθαν στην οργανική τους λειτουργία πριν λίγες ημέρες, ξαναμετατρέπονται εξ ανάγκης σε κλινικές κορωνοϊού.

Στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ του ΡΙΟΥ οι ασθενείς γενικά περιστατικά που εισάγονται στην εφημερία είναι αδύνατον να βρουν κρεββάτι σε κλινική και παραμένουν πάνω σε ράντζα στο τμήμα επειγόντων περιστατικών, μπορεί και πάνω από ημέρα.. Δεστε την εικόνα πριν λίγο.

Μεγάλη προσοχή……

Πως γίνεται με 5,5 εκατομμύρια εμβολιασμούς να πιέζεται ξανά το ΕΣΥ. Κάτι δεν γίνεται καλά στο επίπεδο της πρόληψης. Η πρόληψη επικοινωνείτε σωστά στους πολίτες και παρέχεται δωρεάν. Εδώ τίποτα….

Εάν τεθούν σε αναστολή καθηκόντων οι ανεμβολίαστοι συνάδελφοι θα περάσουμε δύσκολο φθινόπωρο για ασθενείς και για το κουτσουρεμένο εναπομείναν προσωπικό. το οποίο θα αναγκαστεί να κάνει τριπλοβάρδιες χωρίς ρεπό και άδειες για να καλύψουν τα κενά.»


Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Ένα Σχόλιο

  1. Μας κουνάει και το δάχτυλο ο εγκληματίας, που καλύπτει με χυδαίο τρόπο τους ανεμβολιαστους συναδέλφους του. Και δεν ντρέπεται για το ότι υπάρχουν προβλήματα στα νοσοκομεία, είναι ο βασικός υπεύθυνος. Αυτός και το συναφι του

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button