ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπακτίας: Νέα Πρόεδρος η Αγγελική Σμπούκη

Με ψήφους 17 υπέρ και μια λευκή, νέα Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπακτίας είναι από σήμερα και μέχρι το τέλος της παρούσας δημοτικής θητείας η Αγγελική Σμπούκη.

Η κυρία Σμπούκη, αποτέλεσε την ομόφωνη πρόταση των μελών της παράταξής της έπειτα από την εισήγηση του δημάρχου Π. Λουκόπουλου, λαμβάνοντας 17 ψήφους -3 παραπάνω από τα προβλεπόμενα- κατά τη μυστική εκλογική διαδικασία.

Ο κ. Λουκόπουλος συντετριμμένος για τον απροσδόκητο χαμό του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Χαράλαμπου Κανέλλου, ευχήθηκε καλή θητεία στη νέα Πρόεδρο, ενώ καλωσόρισε και τη νέα δημοτική σύμβουλο κ. Σαλούρουη η οποία καταλαμβάνει τη θέση του εκλιπόντα ως επιλαχούσα της Δημοτικής Ενότητας Αποδοτίας στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Αίσθηση προκάλεσε στο τέλος της διαδικασίας η ανάγνωση ευχαριστήριου μηνύματος από την νέα Πρόεδρο, με τον προεδρεύοντα του δημοτικού συμβουλίου Ανδρέα Κοτσανά να επισημαίνει ότι πρόκειται για μια ειδική συνεδρίαση που δεν έχει πανηγυρικό χαρακτήρα λόγω της αιτίας σύγκλησης της.

Σημειώνεται επίσης ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της ειδικής συνεδρίασης, ο προεδρεύων κ. Κοτσανάς απέφυγε να καθίσει στην θέση του εκλιπόντα, σε ένδειξη σεβασμού, ενώ τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Χαράλαμπου Κανέλλου.

nafpaktianews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button