Όλα τα ΣπορΡοή Ειδήσεων

Πρόεδρος ΑΕ Αγίου Δημητρίου σε ΕΠΣ: «Ντρέπομαι – Κάποτε λέγατε να φύγει η σαπίλα από το ποδόσφαιρο»

Οργισμένη ανακοίνωση εξέδωσε ο πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αγίου Δημητρίου Χρυσόστομος Φεγγούλης κατά της απερχόμενης διοίκηση της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις και τα 22 σωματεία που έχουν δικαίωμα ψήφου στις εκλογές της ΕΠΣ.

Η ανακοίνωση:


«Ντρέπομαι! Ντρέπομαι που δεν κατάλαβα νωρίτερα την βρωμιά που υπάρχει στο ποδόσφαιρο…

Ντρέπομαι που δεν κατάλαβα νωρίτερα την βρωμιά και το συμφέρον που υπάρχει από αρκετούς σε αυτόν τον χώρο.. Εκανα λάθη και σωστά σαν ποδοσφαιριστής έπειτα σαν παράγοντας και τώρα σαν πρόεδρος..

Ντρέπομαι που με εκπροσωπούν άτομα τα οποία κοιτάνε το συμφέρον τους και μόνο.. Ντρέπομαι που τους έχω ψηφίσει όπως οι περισσότεροι από εμάς!

Ντρέπομαι που με μέθοδο ΧΟΥΝΤΑΣ αποφασίζουν αυτοί για εμένα αλλά το κάνουν μόνο για προσωπικο τους συμφέρον.. Αλλάξατε κύριοι τις ΕΠΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ δεν είσαστε οι ίδιοι που λέγατε κάποτε να φύγει η σαπίλα και ήρθατε εσείς και το μόνο που καταφέρατε ήταν να κάνετε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, συμφέροντα προσωπικά και μεταξύ φίλων… Ντρέπομαι που είμαι σε αυτόν τον χώρο αλλά δεν ντρέπομαι να λεω δημόσια αυτά που πιστεύω…

Εάν είχατε έστω και τώρα πίστη στην δημοκρατία θα κάνατε το αυτονόητο… Θα βάζατε όλες τις ομάδες του νομού να ψηφίσουν και να επιλέξει η ΕΠΟ, η ΓΓΑ ποια σωμάτια έχουν δικαίωμα ψήφου… Εάν δεν θέλετε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο να φτάσει να γίνουν 10 ομάδες σε ολον τον νόμο, ποτέ δεν είναι αργά.. Με εκτίμηση πρόεδρος της ΑΕ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.

ΥΣ: Το χρημα και η εξουσία αλλάζουν των άνθρωπο!»

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button