Γεγονότα

Προχωρούν οι επανασυνδέσεις ρεύματος στον Δήμο Αγρινίου

koi-deh-mosxolios-epanasyndeseisΜε τη συμμετοχή του Δημάρχου Αγρινίου Παύλου Π. Μοσχολιού, συνεδρίασε σήμερα Παρασκευή  η αρμόδια Επιτροπή της ΔΕΗ, προκειμένου να εξετάσει αιτήσεις σχετικά με την επανασύνδεση της παροχής ρεύματος σε ευάλωτες και ευπαθείς ομάδες πολιτών.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν επίσης ο Προϊστάμενος του Καταστήματος Πωλήσεων Αγρινίου κ. Ν. Κοκόσιας, ο Τομεάρχης ΔΕΔΔΗΕ περιοχής Αγρινίου κ. Νίκος Καλογεράς, η  Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας κ. Μαργαρίτα Σερπάνου.

Ο κ. Μοσχολιός μετά την σύσκεψη δήλωσε τα εξής:

«Μετά τη συνάντηση που είχε ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής κ. Μανιάτης με εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης Α΄ και Β΄ Βαθμού, ο Δήμος Αγρινίου ενεργοποιήθηκε άμεσα και μέσω της Υπηρεσίας Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας προώθησε στη ΔΕΗ καταστάσεις με ονόματα συμπολιτών μας που ήταν εγγεγραμμένα στις κοινωνικές δομές του Δήμου, αλλά και άλλων πολιτών που συγκαταλέγονται στις ευπαθείς ομάδες, προκειμένου η ΔΕΗ να προβεί στην επανασύνδεση του ρεύματος.

Πραγματοποιήσαμε σήμερα στα γραφεία της ΔΕΗ σύσκεψη με τον Προϊστάμενο του Καταστήματος Πωλήσεων Αγρινίου κ. Ν. Κοκόσια και τον Τομεάρχη ΔΕΔΔΗΕ περιοχής Αγρινίου κ. Νίκο Καλογερά και εξετάσαμε μία μία, τις 31 συνολικά περιπτώσεις συμπολιτών μας που δεν έχουν ρεύμα. Όπως με ενημέρωσαν οι Προϊστάμενοι της ΔΕΗ, έως σήμερα έχουν γίνει 8 επανασυνδέσεις ρεύματος, 18 θα γίνουν σήμερα και αύριο, ενώ θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες 5, αφού ελεγχθούν κάποια δικαιολογητικά.

Θεωρώ ότι με τη συνεργασία που έχει ο Δήμος με τη ΔΕΗ μπορούμε να βρούμε λύσεις, ώστε κανένας συμπολίτης μας να μη μείνει χωρίς ρεύμα τις κρύες ημέρες του Χειμώνα και ιδιαίτερα τις ημέρες των εορτών που έρχονται.

Με την ευκαιρία αυτή θέλω να καλέσω όσους συμπολίτες μας ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες και αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην ηλεκτροδότησή τους, να απευθύνονται στη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας, προκειμένου να προωθηθεί στη ΔΕΗ το αίτημα για επανασύνδεση του ρεύματος». 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο δήμος Αγρινίου, είναι από τους πρώτους δήμους πανελλαδικά που απέστειλε λίστες των οικογενειών που εξυπηρετούνται από τις προνοιακές δομές, που έγινε σύσκεψη για το θέμα των επανασυνδέσεων και που μάλιστα έχουν προχωρήσει και οι πρώτες επανασυνδέσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button