Άποψη

Προχωρήστε επιτέλους με τα πειθαρχικά συμβούλια!

Από την “δημιουργία, ξανά!”

Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ” δεν έχουν συσταθεί ακόμη πειθαρχικά συμβούλια σε τέσσερα σημαντικά υπουργεία: Εργασίας, Δικαιοσύνης, Οικονομικών και Περιβάλλοντος

Εκατοντάδες υποθέσεις επίορκων Δημοσίων Υπαλλήλων μένουν σε εκκρεμότητα. Για κάποιους ενδεχομένως μένουν οι σκιές χωρίς να φταίνε. Πολλοί όμως είναι σίγουρα αυτοί που δεν διώκονται για σοβαρότατα παραπτώματα, εξαιτίας της κυβερνητικής … ολιγωρίας.

Η κυβέρνηση όχι μόνο καθυστερεί την εξυγίανση και την διοικητική μεταρρύθμιση προκειμένου να απαλλαγεί ο Ελληνικός λαός από τα βάρη ενός αντιπαραγωγικού κράτους, αλλά επιπλέον κωλυσιεργεί στο να πράξει ακόμα και τα αυτονόητα.

Η άμεση απομάκρυνση και δίωξη των επίορκων κρατικών λειτουργών είναι από τις βασικές προτεραιότητες προκειμένου να αποκατασταθεί το αίσθημα δικαιοσύνης στον φτωχοποιημένο Έλληνα. Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει άμεσα να απομακρυνθούν από την διαχείριση των χρημάτων του Έλληνα φορολογούμενου και να τιμωρηθούν, προκειμένου αυτό να λειτουργήσει αποτρεπτικά στο μέλλον.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button