ΠροτεινόμεναΡοή Ειδήσεων

Πρόχειρη πρόσβαση Ευήνου: «Μάχη» με το χρόνο, μετά το «κάζο» του Αυγούστου (φωτο)

Σε εξέλιξη βρίσκονται εργασίες στον ποταμό Εύηνο για την κατασκευή της πρώτης πρόχειρης πρόσβασης που θα αναμένεται να αποκαταστήσει την κυκλοφορία, μετά την μεγάλη καταστροφή στην κύρια οδική και σιδηροδρομομική γέφυρα, που σημειώθηκε από την θεομηνία στις 12 Δεκεμβρίου του 2021.

Οι αρμόδιοι μιλούν για ολοκλήρωση της κατασκευής του νέου πρόχειρου δρόμου στα τέλη Νοεμβρίου, καιρού επιτρέποντος.


Να θυμίσουμε πως στις 25 Αυγούστου μετά απο βροχόπτωση και στην πρώτη «κατεβασιά» του Ευήνου, η πρόχειρη κατασκευή-πρόσβαση που είχε γίνει μόνο για οχήματα έκτακτης ανάγκης, είχε παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά του ποταμού.

Τις εργασίες αποκατάστασης έχει αναλάβει το Υπουργείο Υποδομών και σύμφωνα με τον Υφυπουργό Υποδομών Γιώργο Καραγιάννη οι εργασίες της προσωρινής γέφυρας θα έχουν τελειώσει μέσα σε τέσσερις έως έξι μήνες από τη στιγμή που παρέλαβε το έργο το Υπουργείο και η κατασκευή της κανονικής γέφυρας μέσα σε δύο χρόνια.

Την 1η Σεπτεμβρίου, κάτοικοι της περιοχής, είχαν προχωρήσει σε παράσταση διαμαρτυρίας στην έδρα της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας στο Μεσολόγγι, ενώ στις 27 Σεπτεμβρίου σε κοινό άρθρο που υπέγραφαν οι κ. Σακαρέλος και Μαργαρίτης σημείωναν πως αυτήν την περίοδο «δεν κρίνεται μόνο η τύχη των έργων, αλλά και η σοβαρότητα, η αξιοπιστία και η φερεγγυότητα των αρμοδίων».

Πηγή φωτο: galatas news

Τοπική Διαφήμιση
papathanasiou christmas2022 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button