Δυτική Ελλάδα

Πράξη προσφοράς και αγάπης από το ΣΔΕ Αγρινίου στο «Παναγία Ελεούσα»

koi-sde-agriniou-panagia-eleousa1
Οι εκπαιδευόμενοι του ΣΔΕ Αγρινίου συσκευάζουν τα τρόφιμα

Οι εκπαιδευόμενοι του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Αγρινίου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου Διδασκόντων για τη συγκέντρωση τροφίμων για το Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα» στη Β΄ Εκπαιδευτική Μονάδα στο Αγρίνιο. Πήραν την πρωτοβουλία και προχώρησαν σε μια πράξη προσφοράς και αγάπης για το κοινωνικό του έργο του Εργαστηρίου σε άτομα με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες.

koi-sde-agriniou-panagia-eleousa2

Η αντιπροσωπευτική ομάδα του ΣΔΕ Αγρινίου στο Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα»

Μετά από συνεννόηση με τον Διευθυντή του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα» κ.Δημήτρη Χειμαριώτη, ο Διευθυντής του ΣΔΕ Αγρινίου κ. Νάσιος Νικόλαος μαζί με αντιπροσωπεία εκπαιδευτικών και εκπαιδευόμενων του σχολείου, πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στο Εργαστήρι την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013. Προσέφεραν τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν δείχνοντας με τον τρόπο αυτό την αλληλεγγύη τους στην ευάλωτη αυτή κοινωνική ομάδα. Ενημερώθηκαν από τον κ.Χειμαριώτη για το εκπαιδευτικό-κοινωνικό έργο της Μονάδας και ξεναγήθηκαν στο χώρο των Εργαστηρίων. Βρέθηκαν σε ένα ανθρώπινο και ζεστό περιβάλλον δημιουργίας και θαύμασαν τα χειροποίητα εργοτεχνημάτα των εκπαιδευομένων που υλοποιούνται με την υποστήριξη του εξειδικευμένου προσωπικού.
Το ΣΔΕ Αγρινίου θέλησε με την πρωτοβουλία αυτή να στηρίξει το Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα» και να στείλει ένα χριστουγεννιάτικο μήνυμα αλληλεγγύης, αγάπης και προσφοράς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button