ΠαναιτωλικοςΡοή Ειδήσεων

«Πράσινο φως» από το Κεντρικό Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής για την αναμόρφωση του γηπέδου του Παναιτωλικού

Δεκτή η αναθεώρηση της οικοδομικής άδειας για το έργο της Περιφέρειας

Υπό την προεδρία του Γενικού Γραμματέα Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος, Ευθύμιου Μπακογιάννη, συνεδρίασε στις 12 Ιουλίου 2021, το Κεντρικό Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής, εγκρίνοντας υποθέσεις εκ των οποίων η μία αφορά στο γήπεδο του Παναιτωλικού και την μεγάλη παρέμβαση που προωθεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος:

ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ – Αναθεώρηση της οικοδομικής άδειας λόγω προσθήκης κατ’ επέκταση διώροφης κερκίδας, αλλαγής όψεων, αλλαγής εσωτερικών διαρρυθμίσεων στο γήπεδο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ.

Αφορά στο γήπεδο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ. που βρίσκεται στην πόλη του Αγρινίου. Το γήπεδο έχει κατασκευαστεί στο σύνολό του εκτός από το νότιο τμήμα, του οποίου η όψη είναι αδιαμόρφωτη. Με τη μελέτη που εγκρίθηκε από το ΚΕΣΑ προβλέπεται:

α) Η επαύξηση της χωρητικότητας του γηπέδου κατά 40% με την κατασκευή νέας διώροφης κερκίδας κατ’ επέκταση της υφιστάμενης, με τους απαραίτητους βοηθητικούς χώρους σύμφωνα με τις προδιαγραφές της UEFA στην ανατολική πλευρά του γηπέδου με προσθήκη 342 θέσεων.


Β) Η διαμόρφωση της ανατολικής κερκίδας για ΑΜΕΑ (15 θέσεις) με την κατάλληλη είσοδο στην θύρα 5 για την είσοδο- έξοδο αυτών.

Γ) Η δημιουργία αίθουσας μουσείου 358,5 τ.μ. -εκθεσιακός χώρος και αίθουσα πολλαπλών χρήσεων- κάτω από τη δυτική κερκίδα καθώς και χώρου συσκέψεων και αμφιθεατρικής αίθουσας προβολής της ιστορίας του Παναιτωλικού.

Δ) Η διαμόρφωση της νότιας πλευράς με μεταλλική κατασκευή, όπου στο κεντρικό τμήμα θα τοποθετηθούν το έμβλημα και η επωνυμία της ομάδας.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button