ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Πότε θα μπει η διπλή αύξηση στις συντάξεις -Οι ημερομηνίες για τις καταβολές Φεβρουαρίου

Ανακοινώθηκε από τον e-ΕΦΚΑ το πρόγραμμα πληρωμής των κύριων και επικουρικών συντάξεων Φεβρουαρίου 2023.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του e-ΕΦΚΑ θα ισχύσει το εξής χρονοδιάγραμμα για τις συντάξεις:


Την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2023 θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023 θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1,3,5,7,9.

Τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023 θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0,2,4,6,8.
Συντάξεις: Διπλή πληρωμή αύξησης τον Ιανουάριο.

Όσοι συνταξιούχοι περιλαμβάνονται στο 1,72 εκατ. ασφαλισμένων που θα έχουν αυξήσεις, θα δουν τις νέες απολαβές από αυτόν τον μήνα. Τονίζεται ότι η αύξηση που θα καταβληθεί τον Ιανουάριο (για τις συντάξεις Φεβρουαρίου) θα είναι διπλή, καθώς θα λάβουν αναδρομικά την αύξηση για τις συντάξεις Ιανουαρίου. Από τον Φεβρουάριο, ωστόσο, θα γίνει η διόρθωση και θα βλέπουν κανονικά την -μονή- αύξηση.

Οι αυξήσεις αφορούν σε συντάξεις Γήρατος, Χηρείας, Αναπηρίας και όλων των ταμείων (ΟΓΑ, ΟΑΕΕ, ΝΑΤ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΙΚΑ).


Τοπική Διαφήμιση
papathnasio blue Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button