Ροή ΕιδήσεωνΥγεία-Ομορφιά

Πότε είναι απαραίτητος ο κηδεμόνας κύφωσης και πού θα βρω τα κορυφαία επώνυμα ορθοπεδικά είδη;

Κηδεμόνας είναι ουσιαστικά μία ειδική κατασκευή προσαρμοσμένη στις ανάγκες του σώματος για το οποίο έχει σχεδιαστεί και έχει ως στόχο να στηρίξει και να επαναφέρει τη σπονδυλική στήλη σε μία υγιή και ορθή στάση σώματος, αποτρέποντας τον πόνο και την ενόχληση που μπορεί να επιφέρουν οι διάφορες παθήσεις που την επηρεάζουν.

Μπορεί λοιπόν ο κηδεμόνας, να χρησιμοποιηθεί σε ποικιλία περιπτώσεων, ωστόσο ειδικά ο κηδεμόνας κύφωσης, χρησιμοποιείται σε μία πολύ ειδική περίπτωση, την κύφωση ή «καμπούριασμα» της σπονδυλικής στήλης που έχει αντιαισθητικά και μακροπρόθεσμα επώδυνα αποτελέσματα, ορατά από την εφηβική ηλικία ακόμα.

Πριν περάσουμε ωστόσο στα ορθοπεδικά είδη και την χρησιμότητα τους, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε καλύτερα την πάθηση και το λόγο που ο κηδεμόνας κύφωσης είναι απαραίτητος στην περίπτωση αυτή.

Η μάστιγα της εφηβείας

Ως κύφωση χαρακτηρίζεται η ανώμαλη στρογγυλή προεξοχή της σπονδυλικής στήλης που έχει ως αποτέλεσμα μία “καμπούρα“. Η κύφωση μπορεί να εμφανιστεί σε οποιαδήποτε ηλικία, αλλά είναι συχνή κατά την εφηβεία, οπότε και ο ορθοπεδικός συστήνει τον κηδεμόνα κύφωσης, προκειμένου να προληφθεί το πρόβλημα και να αντιμετωπιστεί στην αρχή του.

Σε σοβαρές περιπτώσεις, μάλιστα, η κύφωση αν αφεθεί χωρίς αντιμετώπιση, μπορεί να είναι επώδυνη, να προκαλέσει σημαντική παραμόρφωση της σπονδυλικής στήλης και να οδηγήσει σε αναπνευστικά προβλήματα και ασθενείς με σοβαρή κύφωση μπορεί να χρειαστούν χειρουργική επέμβαση για να βελτιώσουν τα συμπτώματά τους.

Αποτελεσματική και έγκαιρη αντιμετώπιση

Η καλύτερη μέθοδος αντιμετώπισης για να προληφθεί έγκαιρα η πάθηση πριν δημιουργήσει σοβαρά συμπτώματα και αλλοιώσει την εμφάνιση του πάσχοντος είναι ο κηδεμόνας κύφωσης. Πρόκειται για μία πολύ συνηθισμένη θεραπευτική πρακτική, που χρησιμοποιείται δεκάδες χρόνια, ωστόσο έχει εξελιχθεί αρκετά ώστε να ανταποκρίνεται στις εξατομικευμένες ανάγκες του εκάστοτε ασθενούς.

Οι κηδεμόνες κύφωσης που θα βρείτε στο κατάστημα με ορθοπεδικά είδη orthoway Τζαγκαράκης, είναι κομμένοι με laser και ειδικά σχεδιασμένοι ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στο σώμα του πάσχοντος και να υποστηρίζουν επακριβώς την δική του σπονδυλική στήλη. Κλασικός κηδεμόνας κύφωσης Boston, κηδεμόνας κύφωσης Chenea u αλλά και DB, ότι κι αν έχετε ανάγκη στη δική σας περίπτωση θα το βρείτε στα καταστήματα της orthoway σε Αθήνα, Πάτρα και Ηράκλειο Κρήτης.

Επισκεφθείτε σήμερα την ιστοσελίδα του orthoway και βρείτε κηδεμόνα κύφωσης και ορθοπεδικά είδη για κάθε σας ανάγκη, με επώνυμη ποιότητα και ασυναγώνιστες τιμές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button