Ροή Ειδήσεων

Πόσο κοστίζει το ταξίδι Αθήνα – Πάτρα – Γιάννενα;

geg-diamartyria-diodia-aggelokastrou7Σε λειτουργία τέθηκαν από τα μεσάνυχτα της Τρίτης τα πρώτα διόδια της Ιόνιας Οδού ενώ πριν από τέσσερις ημέρες δόθηκαν στην κυκλοφορία και τα τελευταία χιλιόμετρα του έργου. Έτσι ολοκληρώθηκε και ο δεύτερος μεγάλος οδικός άξονας της δυτικής Ελλάδας που αλλάζει το χάρτη των μεταφορών και των μετακινήσεων.

Πόσο κοστίζει όμως πλέον το ταξίδι Αθήνα – Γιάννενα με τα νέα διόδια και ποιο θα είναι το κόστος όταν ξεκινήσουν να λειτουργούν και οι υπόλοιποι σταθμοί;

Αντίρριο – Αγρίνιο 3,50 Αθήνα – Αγρίνιο 22,90*

Αντίρριο – Ιωάννινα 6,45 Αθήνα – Ιωάννινα 25,85*

Σε λίγο καιρό θα αρχίσει η λειτουργία δυο ακόμη σταθμών διοδίων σε Κομπότι Άρτας και Τέροβο Ιωαννίνων και έτσι το κόστος θα αλλάξει και θα διαμορφωθεί στα 36,8 ευρώ από την Αθήνα ως τα Ιωάννινα.

Το ταξίδι από το Αντίρριο μέχρι τα Ιωάννινα θα κοστίζει 12 ευρώ ενώ συνολικά το ταξίδι από την Αθήνα μέχρι τα Ιωάννινα θα κοστίζει 37,25 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα: στο τμήμα Αθήνα-Ρίο το κόστος είναι 11,50 ευρώ, για τη διέλευση της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου απαιτούνται 13,30 ευρώ, και το Αντίρριο-Ιωάννινα 12,45 ευρώ.

Στον άξονα από την Αθήνα ως την Πάτρα σήμερα το κόστος διαμορφώνεται ως εξής:

Αθήνα – Κόρινθος 3,90

Αθήνα – Αίγιο 6,10

Αθήνα – Πάτρα 6,10

Πάτρα – Αίγιο 2,40

Πάτρα – Κόρινθος 4,60

Πάτρα – Αθήνα 8,50

thebest.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button