ΕξελίξειςΠολιτική

Πώς θα γίνουν οι εκλογές για νέα Ν.Ε. Αιτωλ/νιας στο ΠΑΣΟΚ

pasokΤην Δευτέρα 3 Ιουνίου το απόγευμα, συνεδρίασε η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ , με θέμα, την διεξαγωγή εκλογών , για την ανάδειξη της Νέας Νομαρχιακής Επιτροπής καθώς και των Νέων Συντονιστικών Επιτροπών των Δημοτικών Οργανώσεων.

Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή Λοιπόν ,Ενημερώνει τα Μέλη και τους Φίλους του ΠΑΣΟΚ , για τα εξής:

Οι εκλογές για την ανάδειξη των νέων οργάνων θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 9 Ιουνίου 2013 , από τις 08:00 πμ , μέχρι τις 20:00μμ.

  1. Κάλπες θα υπάρχουν , στην έδρα κάθε Καλλικρατικού  Δήμου , τόσο για την εκλογή Νομαρχιακής Επιτροπής , όσο και για την εκλογή της Συντονιστικής Επιτροπής της οικίας Δημοτικής  Οργάνωσης.
  2. Δικαίωμα ψήφου θα έχουν , όσοι προσέλθουν στην διαδικασία της ψηφοφορίας , με την ταυτότητά τους , ή άλλο δημόσιο έγγραφο που αποδεικνύει την ταυτότητά τους.
  3. Οι συμμετέχοντες στην εκλογική διαδικασία , θα καταβάλουν το ποσό των (2,00) δύο ευρώ.
  4. Οι υποψηφιότητες για την Νέα Νομαρχιακή Επιτροπή , θα πρέπει να κατατεθούν , μέχρι την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013 και ώρα 20:00 μμ , στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ.
  5. Οι υποψηφιότητες για τις Συντονιστικές Επιτροπές των Δημοτικών Οργανώσεων , θα πρέπει να κατατεθούν , μέχρι την Παρασκευή 7 Ιουνίου και ώρα 20:00 μμ , στην Τοπική Οργάνωση της Έδρας σε κάθε Καλλικρατικό Δήμο.
  6. Μέχρι την Τετάρτη 5 Ιουνίου και ώρα 20:00 μμ ,θα πρέπει να κατατεθούν στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή , τα ονόματα των ατόμων ,που θα συγκροτήσουν τις δημοτικές εφορευτικές επιτροπές.
  7. Για την εκλογή την Νέας Νομαρχιακής Επιτροπής της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, που θα πραγματοποιηθεί επίσης την Κυριακή 9 Ιουνίου 2013 , από τις 08:00 πμ μέχρι 20:00 μμ , θα υπάρξουν κάλπες , στις Πόλεις του Αγρινίου , του Μεσολογγίου , της Ναυπάκτου και της Βόνιτσας , στον ίδιο χώρο όπου θα φιλοξενηθούν και οι κάλπες για την Νομαρχιακή Επιτροπή , αλλά και τις συντονιστικές των δημοτικών οργανώσεων.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button