ΕξελίξειςΠολιτική

Πως είδαν αθηναϊκά ΜΜΕ την άρνηση Μωραΐτη στην υπουργοποίηση

po-thanos1

Τα «ΝΕΑ» αναφέρουν ότι «για το υπουργείο Εργασίας αρχικώς ο κ. Βενιζέλος είχε προτείνει ρόλο υφυπουργού στον Θάνο Μωραΐτη, όμως εκείνος αρνήθηκε επειδή διαφώνησε με τη στενή σχέση ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ και τη δημιουργία της δικομματικής κυβέρνησης συνεργασίας».

Το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» αναφέρει ως “…ενδεικτικό της μη ευρείας εμπιστοσύνης που είχε η διαδικασία του ανασχηματισμού, είναι και το γεγονός ότι προβεβλημένα και ικανά στελέχη αρνήθηκαν να αναλάβουν κυβερνητικό πόστο. Ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Θάνος Μωραΐτης αρνήθηκε με ευγενικό τρόπο στην πρόταση, που του έκανε ο ίδιος ο κ. Βενιζέλος για θέση υφυπουργού Εργασίας, ενώ ο Φίλιππος Σαχινίδης, που βολιδοσκοπήθηκε την Κυριακή από τη διευθύντρια του γραφείου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Χριστίνα Μανωλοπούλου για θέση αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, με αρμοδιότητα τα έσοδα, δεν μπήκε καν στη συζήτηση. Τα δύο δραστήρια στελέχη, όπως και άλλοι εντός του Κινήματος πιθανόν να αποτελέσουν πλέον έναν δυναμικό πόλο εσωκομματικής αντιπολίτευσης, καθώς έχουν επιμόνως διαφοροποιηθεί με επιλογές της ηγεσίας και ιδίως με δεξιόστροφες πολιτικές”.

Η REAL αναφέρει ότι «τη θέση του υφυπουργού Εργασίας απέρριψε κατά πληροφορίες και ο Θάνος Μωραΐτης που δεν αποκλείεται να αναλάβει θέση στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button