ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Πόρτες φυσαρμόνικα και γυάλινες πόρτες για έναν μοντέρνο και σύγχρονο χώρο

Το γυαλί είναι ένα από τα αρχιτεκτονικά στοιχεία που μπορούν να προσφέρουν πολυάριθμες εφαρμογές σε κάθε κτίσμα, ειδικά επαγγελματικού χώρου. Χαρακτηρίζει μάλιστα στην αρχιτεκτονική του 21ου αιώνα, σε σύγχρονα οικοδομήματα. Το γυαλί επειδή είναι διάφανο και πολύ ιδιαίτερο σαν υλικό, αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για πολλά καλλιτεχνικά ρεύματα ανταποκρινόμενο και στις ανάγκες της αρχιτεκτονικής και διακόσμησης εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

Η διαθεσιμότητα νέων υλικών που υπάρχουν στην αγορά οδηγούν στην δημιουργία οικοδομικών εφαρμογών όπως είναι οι πόρτες και συγκεκριμένα οιγυάλινες πόρτες! Η χρήση μιας τέτοιας πόρτας σε οποιονδήποτε χώρο εξασφαλίζει προστασία από καιρικά φαινόμενα και οπτική επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον.


Γυάλινα διαχωριστικά χώρου

Η λεπτότητα του γυαλιού είναι ικανή να μειώνει τον ήχο λόγω της μεγαλύτερης μάζας που έχει. Έτσι λόγω της αισθητικής του και των ιδιοτήτων του επιλέγεται από πολλούς επαγγελματικούς χώρους διαχωρίζοντας έναν χώρο από έναν άλλον.

Πόρτες γυάλινες ή φυσαρμόνικα

Οι πόρτες φυσαρμόνικα καλύπτουν τις ανάγκες σας του χώρου σας και τα μεγάλα ανοίγματα, προσφέροντας διαφορετική αισθητική. Οι γυάλινες πόρτες προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα, ανάμεσα στα οποία, είναι:

  • διαχρονική αξία στο πέρασμα του χρόνου
  • δυνατότητα να είναι τα κρύσταλλα ενεργειακά
  • αντοχή σε όλες τις καιρικές συνθήκες
  • άριστη προσαρμογή σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους
  • πολύ προσιτό κόστος εγκατάστασης

Η εταιρεία GlassRibasείναι δίπλα σας για να σας προτείνει τις καλύτερες κατασκευές σε πόρτες με τζάμι ή σε διάφορα διαχωριστικά με τζάμι. Επίσης σας προτείνει υαλοπίνακες και αρχιτεκτονικό γυαλί για κάθε δωμάτιο και ανάγκη με τα υψηλότερα στάνταρ ασφαλείας και όλες τις πιστοποιήσεις.

Οι κατασκευές που σας προτείνει η εταιρεία είναι κατάλληλες για χώρους με μεγάλη ροή ατόμων, για δημόσια κτήρια, για νοσοκομεία αλλά και για οικιακούς χώρους.

Δείτε περισσότερα τζάμια RibasGlass στη Θεσσαλονίκη, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας


Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button