ΑτζένταΔυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Στις 26 Ιανουαρίου στο “Ανεσις” η ετήσια Γ.Σ. του Συλλόγου Πολυτέκνων Αγρινίου & περιχώρων

Η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Πολυτέκνων Αγρινίου και περιχώρων θα πραγματοποιηθεί στο Αγρίνιο, στην αίθουσα του κινηματοθεάτρου ΑΝΕΣΙΣ, την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 11.00 π.μ με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

Α. Εκλογή Προεδρείου
Β. Διοικητικός Απολογισμό
Γ. Οικονομικός Απολογισμός 2019
Δ. ΄Εκθεση εξελεγκτικής επιτροπής
Ε. Προυπολογισμός 2020
ΣΤ. Τοποθετήσεις μελών-ερωτήσεις-απαντήσεις επ αυτών. Έγκριση Διοικητικού και Οικονομικού απολογισμού καθώς και προϋπολογισμού.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 , στον ίδιο χώρο , την ίδια ώρα και με τα ίδια θέματα.

Πριν τις διαδικασίες της Γενικής Συνέλευσης θα κοπεί η πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συλλόγου και μετά το πέρας της Συνέλευσης θα απονεμηθούν τιμητικά διπλώματα στις Μητέρες που απέκτησαν την πολυτεκνική ιδιότητα το έτος 2019 , καθώς και στα παιδιά των μελών του Συλλόγου, που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση την τρέχουσα σχολική χρονιά και προσκόμισαν βεβαίωση εγγραφής της Σχολής τους.

Επίσης θα βραβευτεί ο Δήμαρχος Αγρινίου για την προσφορά του προς το Σύλλογό, καθώς και άλλα σημαντικά πρόσωπα της πόλης.

Για αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων και ταλαιπωρίας των μελών , επισημαίνεται το γεγονός ότι η πρώτη Γενική Συνέλευση μέχρι σήμερα δεν είχε ποτέ απαρτία. Κατά συνέπεια τη δεύτερη ημερομηνία πραγματοποιείται η Γενική Συνέλευση, δηλαδή στις 2 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 11.00 π.μ στην αίθουσα του κινηματοθεάτρου <<ΑΝΕΣΙΣ>> στο Αγρίνιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button