ΑυτοδιοίκησηΠολιτικήΡοή Ειδήσεων

Ευχαριστίες του Συλλόγου Πολυτέκνων στην Χριστίνα Σταρακά

Με έγγραφο του το Δ.Σ. του Συλλόγου Πολυτέκνων Αγρινίου και Περιχώρων, εκφράζει τις ευχαριστίες του στην Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά, που την Δευτέρα επισκέφθηκε τα γραφεία του Συλλόγου.

Αναλυτικά:


“Αξιότιμη Κυρία Αντιπεριφερειάρχη,

Σας εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες, για την τιμή που μας κάνατε, να επισκεφθείτε τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018 τα γραφεία του Συλλόγου μας και να συζητήσετε μαζί μας τα πολλά και σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η πολύτεκνη οικογένεια .

Επί πλέον ιδιαίτερη συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων κάναμε σχετικά με το παμμέγιστο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας , που δεν είναι άλλο από το Δημογραφικό ζήτημα, για το οποίο διαπιστώθηκε ότι οι απόψεις μας ταυτίζονται και αναμένουμε να φέρετε προς συζήτηση το ευαίσθητο αυτό θέμα στο περιφερειακό Συμβούλιο, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις και να μεταφερθεί η απόλυτα δικαιολογημένη αγωνία όλων μας και ο έντονος προβληματισμός  μας, στην κυβέρνηση και στα πολιτικά κόμματα της Αντιπολίτευσης, ελπίζοντας ότι επιτέλους θα ασχοληθούν σοβαρά με την αντιμετώπισή του.

Τέλος σας ευχαριστούμε για την ευγενική σας ενέργεια, να προσφέρετε δωρεάν στο Σύλλογό μας σχολικές τσάντες , τις οποίες  θα διαθέσουμε στα παιδιά των μελών μας της πρώτης τάξης του Δημοτικού.

Σας ευχόμαστε να έχετε υγεία και είθε ο Καλός Θεός να ευλογεί το έργο σας.”

Advertisements
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap feta rizotto 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button