Δυτική Ελλάδα

Πολύτεκνοι Αγρινίου: Τηλεοπτικό μήνυμα για το δημογραφικό πρόβλημα

koi-polyteknoi-spotΟ Σύλλογος Πολυτέκνων Αγρινίου και περιχώρων απευθύνεται δημόσια με επίκαιρο τηλεοπτικό μήνυμα, με την προσδοκία να ευαισθητοποιήσει  την κοινή γνώμη για το μέγα θέμα του Δημογραφικού προβλήματος που αντιμετωπίζουμε ως χώρα και να ασκηθεί  έτσι  πίεση αφύπνισης στους πολιτικούς αντιπροσώπους όλων των κομμάτων, οι οποίοι παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις  σιωπούν ένοχα και δεν ομιλούν καν γι αυτό το μείζον πρόβλημα.

Στην ανακοίνωση του Δ.Σ. του Συλλόγου επισημαίνεται:

“Η σιωπή σ αυτή την περίπτωση ισοδυναμεί με συμμετοχή στην << αθέατη γενοκτονία>> του Έθνους και στη << σιωπηρή άλωση>> της πατρίδας μας που συντελείται από εμάς τους ίδιους με την αδιαφορία μας.

Αν συνεχίσουμε έτσι ως Xώρα με την ίδια οικογενειακή και αντιπολυτεκνική πολιτική το 2050 οι Ελληνες θα είμαστε 3.500.000 εκατομμύρια. Δηλαδή ισχνή μειοψηφία με  ότι αυτό αρνητικό συνεπάγεται , όχι μόνο στην οικονομία, στο ασφαλιστικό, στην ανάπτυξη, στην ασφάλεια του Έθνους . αλλά στην ίδια την ύπαρξή μας ως Λαός.

Έχουμε όλοι μας ιερό καθήκον έναντι  των επόμενων γενεών να βροντοφωνάξουμε και να απαιτήσουμε από τους κυβερνώντες την πατρίδα μας, άμεση αλλαγή πολιτικής έναντι του θεσμού της οικογένειας για να υπάρξει ελπίδα σωτηρίας του γένους μας.

Οποιαδήποτε καθυστέρηση ισοδυναμεί με ολέθρια καταστροφή.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button