Εκλογές

Στο β' γύρο Παπαναστασίου, Μοσχολιός-προβληματισμός στον ΣΥΡΙΖΑ

po-kalpes-2014dΜε πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζουν την συγκέντρωση αποτελεσμάτων στα επιτελεία των υποψηφίων δημάρχων κ. Παπαναστασίου και Μοσχολιού. Όλα δείχνουν πως πρώτος θα είναι ο κ. Παπαναστασίου, αλλά το θέμα είναι σε τι ποσοστό θα “κάτσει” η διαφορά μεταξύ τους και πόσο θα είναι το προβάδισμα του κ,. Παπαναστασίου.
Εάν η διαφορά είναι μεγάλη θεωρείται από το στρατόπεδο του κ. Παπαναστασίου πως είναι δύσκολα αναστρέψιμη, ενώ από το στρατόπεδο του νυν δημάρχου θεωρείται πως η διαφορά θα “ψαλιδιστεί” και πως θα υπάρχουν εκείνες οι συνθήκες ώστε ο κ. Μοσχολιός να κόψει τελικά πρώτος το νήμα.
Στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ επικρατεί προβληματισμός προς το παρόν τόσο για το δημοτικό, όσο και για το Περιφερειακό αποτέλεσμα αν λάβει κανείς υπόψη τα ποσοστά που υπήρχαν στις εθνικές εκλογές. Γενικά οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ εκτός από τη Ναύπακτο, είχαν απογητευτικές επιδόσεις.
Γενικά οι εκτιμήσεις είναι εκ διαμέτρου αντίθετες για τους παράγοντες που καθορίζουν το αποτέλεσμα προς το παρόν.
Κατήφεια υπάρχει και στο εκλογικό κέντρο του Θύμιου Σώκου , ειδικά για το χαμηλό ποσοστό που υπάρχει προς το παρόν στην Αιτωλοακαρνανία.
Κρίνεται πάντως από αρκετές πλευρές πως είναι νωρίς ακόμη και η νύχτα θα είναι μεγάλη, ειδικά για την πρώτη τριάδα της αναμέτρησης στην Περιφέρεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button