Αθλητισμός

Πολύ καλές εμφανίσεις ο Ηρακλής Αγρινίου στα TRIALS ΤΟΥ Σ.Ε.Π

iraklis-sep-1Αγώνες   εμπειρίας στο άθλημα της πυγμαχίας  (TRAILS) διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Επαγγελματικής  Πυγμαχίας (ΣΕΠ)  την προηγούμενη Κυριακή 15/4 στο  Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας «Γιώργος Στεφανόπουλος» στο Περιστέρι.  Οι αγώνες αυτοί γίνονται από τον ΣΕΠ με σκοπό την ανάδειξη  καινούργιων αθλητών.  Ο  Ηρακλής Αγρινίου με προπονητή τον Γιώργο Καψιμάλη συμμετείχε με τέσσερις αθλητές τους, Μάρρη Βασίλη, Καρτάση Γιώργο, Τζάνη Βασίλη και Τσαντόπουλο Σωτήρη. Όλοι οι αθλητές, όπως δηλώνει ο προπονητής τους Γιώργος Καψιμάλης έκαναν πολύ καλές εμφανίσεις (στους αγώνες εμπειρίας δεν υπάρχει αποτέλεσμα).

iraklis-sep-2Ο  Γ. Καψιμάλης μετά το τέλος των αγώνων ανακοίνωσε πως τέσσερις αθλητές του, υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΣΕΠ (για αγώνες επαγγελματικής πυγμαχίας σε Ελλάδα και εξωτερικό).  Πρόκειται για τους Παπουτσή Εμμανουήλ, Σιαδήμα Χρήστο, Λιόκαυτο Χρήστο και Μάρρη Βασίλη, από τους οποίους, οι Παπούτσης και Λιόκαυτος έκαναν  ήδη από έναν αγώνα επαγγελματικής πυγμαχίας. Ο  ΣΕΠ στη Ελλάδα αντιπροσωπεύει τις  διεθνείς  Ομοσπονδίες  Επαγγελματικής  Πυγμαχίας E.B.U και W.B.C.  Πρόεδρος του ΣΕΠ και αντιπρόσωπος στη Ελλάδα των παραπάνω Ομοσπονδιών είναι ο Ολυμπιονίκης της πυγμαχίας Στεφανόπουλος Γιώργος.

Ο Γ. Καψιμάλης συγχαίρει όλους τους αθλητές που έλαβαν μέρος στα TRIALS,  καθώς και τον ΣΕΠ για την διοργάνωση. Επίσης ευχαριστεί  τον Στεφανόπουλο Γιώργου   για την εμπιστοσύνη  στους αθλητές του κάνοντάς τους επαγγελματικά συμβόλαια.
Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

iraklis-sep-3

iraklis-sep-4

iraklis-sep-5

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button