Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Αίτημα για ένταξη της «πολιτιστικής διαδρομής» της Αιτωλοακαρνανίας στα αδιάθετα κονδύλια του ΕΣΠΑ

Μέλη της “ΔΡΩ” – κίνηση Πολιτών για την Αιτωλοακαρνανία συνάντησαν στο δημαρχείο Αγρινίου σήμερα Τετάρτη 1η Αυγούστου 2018 τον Δήμαρχο Αγρινίου κ. Παπαναστασίου Γεώργιο. Η συνάντηση έγινε για την εκατέρωθεν ενημέρωση σχετικά με τις ενέργειες για την προώθηση της πρότασης ένταξης του έργου της «Πολιτιστικής Διαδρομής» στα αδιάθετα κονδύλια του ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της κίνησης πολιτών «Δρω», η συνάντηση διεξήχθη σε εξαιρετικά ζεστό και φιλικό κλίμα.


«Ο Δήμαρχος Αγρινίου αναγνωρίζοντας την σημασία της «πολιτιστικής διαδρομής στα πέντε αρχαία θέατρα της Αιτωλοακαρνανίας» για την ένταξη του νομού στον πολιτιστικό και τουριστικό χάρτη, είχε ήδη ετοιμάσει επιστολή προς τους Υπουργούς Πολιτισμού και Τουρισμού, Περιβάλλοντος και Ενέργειας και προς τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας καταθέτοντας το αίτημα για ένταξη της «πολιτιστικής διαδρομής» στα αδιάθετα κονδύλια του ΕΣΠΑ.

Ο Δήμαρχος τόνισε την αποφασιστικότητα του να προβάλλει το αίτημα σε συνεργασία με τους Δημάρχους και των άλλων πόλεων του νομού, καθώς ως έργο αφορά όλη την Αιτωλοακαρνανία», επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση.

Στη βάση αυτή ήδη η «ΔΡΩ» ανέλαβε – παράλληλα με τον δήμαρχο – να ενημερώσει με συναντήσεις όλους τους Δημάρχους του νομού.
Υπενθυμίζουμε ότι χθες στελέχη της «ΔΡΩ» συναντήθηκαν με τον δήμαρχο Ναυπακτίας, ενώ τις επόμενες ημέρες θα γίνουν νέες συναντήσεις με τους υπόλοιπους δημάρχους του νομού μας.

Τοπική Διαφήμιση
papathanasiou tsalafouti Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button