Εκλογές

Πολιτική ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Νίκου Μουρκούση στο Μεσολόγγι

po-mourkousis-mesologgi1Παρουσία εκατοντάδων φίλων και υποστηρικτών του συνδυασμού «Συνεργασία Πολιτών», ο υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Μουρκούσης, πραγματοποίησε την Τετάρτη 14/5/14 το βράδυ, στην κεντρική πλατεία του Μεσολογγίου, την κεντρική προεκλογική ομιλία του, εν όψει των δημοτικών εκλογών της 18ης Μαϊου.

H ανακοίνωση του συνδυασμού:

po-mourkousis-mesologgi4“Ο γιατρός, διακοπτόμενος από συχνά χειροκροτήματα από το θερμό ακροατήριο, ανακοίνωσε ολόκληρο το πρόγραμμα του συνδυασμού και εξήγγειλε πρωτοποριακές δράσεις σε πολλούς τομείς, όπως την καθαριότητα, που αποτελεί ζητούμενο για το Μεσολόγγι αλλά και το Δήμο ολόκληρο.

po-mourkousis-mesologgi2Επίσης εξήγγειλε «Πολιτικό Συμβούλιο» που θα απαρτίζεται από πρώην δημάρχους, πρώην προέδρους δημοτικού συμβουλίου και εκπροσώπους Φορέων και νεολαίας, ώστε να υπάρχει κοινή συνισταμένη δράσης σε μεγάλα θέματα του Δήμου.

po-mourkousis-mesologgi3Γενικά, τα σχόλια ήταν πολύ θετικά και οι Μεσολογγίτες συμφώνησαν ότι ο Νίκος Μουρκούσης προηγείται σταθερά των αντιπάλων του στην παράσταση νίκης και θα περάσει στο 2ο γύρο των δημοτικών εκλογών με αξιώσεις.

Ολόκληρη η ομιλία του Νίκου Μουρκούση, που αφορά το πλήρες πρόγραμμα του συνδυασμού,  οι πολίτες μπορούν να βρουν στην προσωπική ιστοσελίδα του, www.mourkousis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button