ΆποψηΡοή Ειδήσεων

Πολίτες και Πολιτική

Από τον Δημήτρη Τριαντακωνσταντή, Ερευνητή ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, Πολιτικό Στέλεχος Νέας Δημοκρατίας

Προσπαθώντας να επικοινωνήσω με ανθρώπους του στενού αλλά και του ευρύτερου περιβάλλοντός μου, παρατηρώ έντονα την δυσπιστία και πολλές φορές την απογοήτευση που φέρουν προς το πολιτικό σύστημα.
Αξίες και θεσμοί που στο παρελθόν έχουν ατονήσει από την πολιτεία είναι δύσκολο να βρουν την θέση τους σε καινούργια πολιτικά πρόσωπα.


Οι πολίτες δεν εμπιστεύονται πλέον εύκολα κανένα πολιτικό κόμμα, αλλά και κανένα πρόσωπο που ενστερνίζεται το νέο, το διαφορετικό.

Στην προσπάθειά μου αυτή προσωπικά δεν θα προσπαθήσω να αλλάξω το υπάρχον κλίμα. Κατανοώ απόλυτα αυτά τα συναισθήματα και θέλοντας να τα σεβαστώ δεν πρόκειται να προβώ σε λαϊκισμό ως πολιτική έκφραση για να αντιστρέψω την κατάσταση.

Από πλευράς μου, ως αδοκίμαστος στον πολιτικό στίβο υποχρεούμαι να ακούω προσεκτικά, να σέβομαι την οποιαδήποτε γνώμη και απλά να σιωπώ. Το μέλλον προδιαγράφεται από τις κινήσεις που έχουμε επιλέξει στο παρελθόν και από τις επιλογές που κάνουμε τώρα.
Μιας και προσωπικά πολιτικό παρελθόν δεν διαθέτω, η ιστορία μου θα γραφτεί από εδώ και στο εξής. Η θέλησή μου για προσφορά στον τόπο μου είναι το μοναδικό εφόδιο που έχω. Όπλο μου, οι γνώσεις και η εξειδίκευσή μου.

Τοπική Διαφήμιση
one Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button