Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

«Πόλη με ποδήλατα – Όμορφη Πόλη»: Μια μέρα γεμάτη ποδήλατο στο Αγρίνιο (φωτο)

Στο Αγρίνιο η δράση «Πόλη με ποδήλατα – Όμορφη Πόλη»

Στάση στο Αγρίνιο κάνει σήμερα η δράση Εταιρικής Υπευθυνότητας “Πόλη με Ποδήλατα – Όμορφη Πόλη” από τα My market με τη συνεργασία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας.

Το πρόγραμμα “Πόλη με ποδήλατα – Όμορφη Πόλη” έχει ταξιδέψει ήδη σε 19 πόλεις προωθώντας τη βιώσιμη αστική κινητικότητα και τη χρήση του ποδηλάτου για κοντινές μετακινήσεις μέσα στην πόλη, για άθληση αλλά και ψυχαγωγία.


Στόχοι της πρωτοβουλίας είναι να αυξηθεί το ενδιαφέρον για το ποδήλατο, να λυθούν απλές, καθημερινές απορίες σχετικά με την επιλογή ποδηλάτου, την ασφάλεια στις πόλεις, αλλά και να ευαισθητοποιηθούν οι πολίτες προς το ποδήλατο, ως το πιο φιλικό μέσο μετακίνησης. Ακόμη, στοχεύει μέσω της δράσης να ευαισθητοποιήσει τα παιδιά αλλά και τους γονείς σχετικά με τη σημασία του ποδηλάτου για τη ζωή μας, τους βασικούς κανόνες ασφαλείας αλλά και το γεγονός πως ο ΚΟΚ ισχύει για όλους μας, και για τα ποδήλατα.

Η δράση γίνεται στην πλατεία Δημοκρατίας Αγρινίου και ξεκίνησε στις 11:00 το πρωί και θα διαρκέσει ως τις 20:00 το βράδυ.

Περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, δωρεάν έλεγχο ποδηλάτου.

Ένας εξειδικευμένος τεχνικός ελέγχει το ποδήλατο σας και δίνει συμβουλές για πιθανές αναβαθμίσεις, μικρορυθμίσεις ή αλλαγές που θα μπορούσαν να κάνουν τη διαδικασία της ποδηλασίας ακόμα πιο απολαυστική.

Η ενέργεια υλοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Advertisements
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
synthima pistioals 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
pap tsalafouti bruschetta 1000x563px copy Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button