Ποιοι είναι οι νέοι πρόεδροι σε Αγιο Κωνσταντίνο, Παναιτώλιο και Καινούργιο-οι πρώτοι σε σταυρούς

Ο Γιώργος Σταύρου, είναι ο νέος πρόεδρος στην Κοινότητα του Αγίου Κωνσταντίνου, σύμφωνα με τα ανεπίσημα αποτελέσματα που παρουσιάζει το agriniopress.

Ο κ. Σταύρου, είναι ο πρώτος σε σταυρούς από την παράταξη του δημάρχου κι έτσι εκλέγεται προεδρος με βάση τα όσα προβλέπει ο νόμος Βορίδη. Ακριβώς αυτό συμβαίνει στις Κοινότητες με πληθυσμό άνω των 2.000 κατοίκων, δηλαδή το Αγρίνιο, το Παναιτώλιο και το Καινούργιο. Η παραταξη του κ. Παπαναστασίου και στις τρεις αυτές Κοινότητες θα έχει τρεις έδρες στο πενταμελές Συμβούλιο.


Αναλυτικά η σταυροδοσία των δέκα πρώτων σε σταυρούς, όλων των παρατάξεων στην Κοινότητα Αγίου Κωνσταντίνου:.

Σταύρου Γεώργιος (Παπαναστασίου) – 571
Σιδηρόπουλος Δημοσθένης (Πιστιόλας) – 326
Πάνου Γρηγόρης (Παπαναστασίου) – 272
Ροδίτη Χριστίνα (Πιστιόλας) – 271
Αντώνογλου Νίκος (Παπαναστασίου) – 260
Νικολογιάννη Αναστασία (Παπαναστασίου) – 215
Τακορίδης Ανέστης (Παπαναστασίου) – 195
Μιχαηλίδη Μαγδαληνή (Πιστιόλας) – 116
Μασταυράλης Εμμανουήλ (ΛΑΣΥ) – 101
Γκούβας Σπύρος (Παπαναστασίου) – 82

Πρώτη σε σταυρούς από την παράταξη του κ. Τραπεζιώτη στο Τοπικό του Αγίου Κωνσταντίνου είναι η κ. Σταυρούλα Τόντου.

Στο Καινούργιο της Δ.Ε. Θεστιέων του δήμου Αγρινίου, πρόεδρος εκλέγεται ο κ. Βασίλης Καραγκούνης, με 276 σταυρούς από την παράταξη Παπαναστασίου, σύμφωνα με τη ανεπίσημη καταμέτρηση που είναι σε γνώση του agriniopress.
Στο πενταμελές Συμβούλιο από την παράταξη του δημάρχου εκλέγονται ακόμη οι Γιώτης Αθανάσιος (179 σταυοι) και Κωστόπουλος Παναγιώτης (177 σταυροί).
Πρώτη από την παράταξη του κ. Πιστιόλα για το τοπικό του Καινουργίου, εκλέγεται η Δήμητρα Αγγέλη (138 σταυροί). Πρώτος από την ΛΑΣΥ ο Φλώρος Νικόλαος με 161 σταυρούς προτίμησης και πρώτος από την παράταξη του Δημ. Τραπεζιώτη ο Ανδρέας Παπανικολάου.

Στο Συμβούλιο του Παναιτωλίου, πρώτος σε σταυρούς αναδεικνύεται ο νυν πρόεδρος Ανδρέας Γκορόγιας με 317, που δεν εκλέγεται όμως πρόεδρος μιας και η παράταξή του (Πιστιόλας) ήρθε δεύτερη στον δήμο. Πρόεδρος εκλέγεται ο πρώτος σε σταυρούς της παράταξης Παπαναστασίου, Ελευθέριος Γερνάς με 214 σταυρούς. Επίσης στο τοπικό του Παναιτωλίου από την παράταξη του δημάρχου, εκλέγονται ο Θεόδωρος Νίκου (185) και ο Κώστας Καζάκος, που έλαβε 166 σταυρους.
Εκλέγεται ακόμη στο τοπικό συμβούλιο ο Ανδρέας Γκορόγιας (Πιστιόλας) και ο Βασίλης Παπαρίζος από την παράταξη Τραπεζιώτη με 171 σταυρούς.

Επαναλαμβάνεται πως τα παραπάνω αποτελέσματα είναι ανεπίσημα.

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Αγιος Κωνσταντίνος Αγρινίου εκλογές Καινούργιο Αγρινίου Παναιτώλιο