Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Ποιες δράσεις αποφάσισε το Ε.Κ. Αγρινίου, ενόψει ΔΕΘ

Το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου, στη συνεδρίαση του Δ.Σ. που έγινε την Τρίτη 6 Σεπτέμβρη 2022, ενόψει της Δ.Ε.Θ. αποφάσισε τις εξής αγωνιστικές δράσεις και πρωτοβουλίες:

• Στηρίζει και απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής στην διαμαρτυρία την Δευτέρα 12/9/2022 και ώρα 10:30 π.μ. στα γραφεία του ΕΦΚΑ στο Αγρίνιο, στον εθνικό δρόμο, που διοργανώνει το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Αιτ/νίας & το Σωματείο Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Αγρινίου και περιχώρων.


• Συγκέντρωση στην κωμόπολη της Παλαίρου (στο λιμάνι), την Πέμπτη 15 Σεπτέμβρη και ώρα 7:30 μμ. (Λεωφορεία αναχωρούν από το εργατικό κέντρο στις 5:30μμ)

• Συγκέντρωση στο Αγρίνιο, στην κεντρική πλατεία την Τρίτη 20 Σεπτέμβρη και ώρα 7:30 μμ.

• Για την καλύτερη οργάνωση και προετοιμασία καλεί σε σύσκεψη φορείς, σωματεία στο Ε.Κ.Α. τη Δευτέρα 12/9, στις 7:30μμ .

Η σχετική ανακοίνωση, καταλήγει: «Οι εξαγγελίες κυβέρνησης και επιχειρηματικών ομίλων, όλα αυτά που θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ είναι σταγόνα στον ωκεανό αλλά και πρόκληση!
Δεν μας αξίζει η ζωή με το «δελτίο», η ζωή με τα διάφορα «pass» που τελικά πουθενά δεν πας. Η ελπίδα βρίσκεται στα δικά μας χέρια. Ήρθε η ώρα λοιπόν!».

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button